دوشنبه, 30 تیر,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ


طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

“ته چین آلو اسفناج” یکی از غذاهای خوشمزه و پر خاصیتی است که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید. این غذا برای کسانی که از خوردن اسفناج خودداری می کنند بسیار مناسب است.

طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

ته چین آلو اسفناج با مرغ,طرز پخت ته چین آلو اسفناج

طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ


مواد لازم برای طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ (برای 3 نفر):

 برنج  ۲ پیمانه
 مرغ  ۲۵۰ گرم
 اسفناج  نیم کیلو
 آلو بدون هسته یا برگه قیسی  ۱ لیوان
 پیاز داغ  ۳ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
ماست سفت ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
روغن حیوانی در صورت تمایل


مراحل طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ:
 

ـ برنج را با نمک و آب خیس کنید .

ـ اسفناج پاک کرده و شسته  شده را خرد کنید و بدون آب روی حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه و ۲ قاشق روغن زیتون اضافه کنید و صبر کنید تا پخته شود و بعد از تبخیر شدن آب اسفناج ،حرارت را خاموش کنید و پیاز داغ را اضافه کنید .

ـ مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه پخته وپس از پخته شدن آب مرغ را به خورد گوشت داده تا خوشمزه شود و سپس گوشت را ریش ریش و از هم باز کنید .

ـ در صورت استفاده از آلو ،آنرا خوب بشویید و هسته را در آورده و با استفاده از کمی آب آنرا بجوشانید تا نرم شود و چنانچه از برگه قیسی استفاده می کنید برگه ها را در آب خیسانده تا کمی نرم شود و خوب شسته تا عاری ازشن  شود  چون بعضی از برگه ها در سطح شان شن ریزه  وجود دارد .

ـ برنج را به سبک کته روی حرارت گذاشته روغن زیتون اضافه کنید و صبر کرده تا آبش تبخیر شود یا برنج را آبکش کرده بعد  زرده تخم مرغ و ماست و زعفران را با هم زده و یک الی دو قاشق روغن حیوانی و برنج را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط  کنید.

 

ـ کف قابلمه را چرب کرده و نیمی از برنج را در آن ریخته و با پشت قاشق سطح آنرا صاف کنید بعد به ترتیب یک لایه اسفناج و یک لایه مرغ و یک لایه آلو بچینید و با پشت قاشق صاف کنید و  در آخر یک لایه دیگر از برنج  و دو باره با پشت قاشق صاف کنید و درب قابلمه را گذاشته با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را به مدت سه ربع ساعت  الی ۵۰ دقیقه دم بیندازید  با نگاه کردن به حاشیه برنج  در قابلمه میتوانید رنگ ته چین مرغ را ببینید و زمان مناسب برای کشیدن در دیس را انتخاب کنید .

 

 

آموزش ته چین آلو و اسفناج با مرغ

مراحل طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

ته چین آلو اسفناج با مرغ,طرز پخت ته چین آلو اسفناج

طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

الو و اسفناج با مرغ

طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ

تزیین الو و اسفناج را گوجه

 

 

منبع : ashpazierangin.net

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
آشنایی با کاربردها و فواید بی نظیر روغن آویشن
روغن آویشن از گیاه آویشن ساخته می شود که دارای بیش از ۴۰۰ نوع گونه است. آویشن گیاهی ، از خانواده ی نعناعيان است. اين گياه تا حدودي هميشه سبز است و دارای برگ های معطر است . روغن آويشن داراي خواصي بی ن...
ادامه مطلب >
کوله پشتی کوهنوردی و مسافرتی خوب چه ویژگی هایی دارد؟
شرکت های زیادی در دنیا به تولید کوله پشتی و سایر تجهیزات کمپینگ می پردازند. بعضی از این شرکت ها مانند ریی (REI) ، ای.ام.اس (EMS)، دیوتر (Deuter)، میلت (Millet) و لو آلپاین (Low Alpine) کوله پشتی های ...
ادامه مطلب >
پافر زنانه چیست و چه تفاوتی با کاپشن و جلیقه زنانه دارد؟
پافر بیشتر یک بادگیر است اما به دلیل اینکه داخلش از پر است بسیار گرم کننده است. از پافر بیشتر در مناطق بادخیز و کوهستانی استفاده می شود. بیشتر پافرها قابلیت ضد آب دارند. شما از پافر می توانید در مهما...
ادامه مطلب >
بادی نوزاد چیست؟ راهنمای خرید بادی نوزاد دخترانه و پسرانه
لباس نوزادی انواع متفاوتی دارند که یادگیری تفاوت و کاربرد هریک از آن ها برای والدینی که می خواهند در آینده نزدیک صاحب فرزند شوند، بسیار ضروری است. بادی، رامپر، سرهمی، انواع لباس های ست باز و چند تکه ...
ادامه مطلب >