دوشنبه, 01 اردیبهشت,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

اشتباهات خطرناک در هنگام طبخ مرغ و شستشو


اشتباهات خطرناک در هنگام طبخ مرغ و شستشو

شستن غیر اصولی مرغ های خام باعث پراکنده شدن یک نوع باکتری در محیط آشپزخانه می شود که موجب آلودگی خواهد شد.

اشتباهات ما هنگام شستشو و طبخ مرغ

حدود 60 درصد از مرغ ها حاوی کامپیلوباکتر هستند، متاسفانه یکی از اشتباهات رایجی که می تواند مشکل ساز شود همین شستن مرغ های خام قبل از پخت و پز است. بسیاری از مردم اشتباهاتی را هنگام شستشو و پختن و کباب کردن مرغ و گوشت مرتکب می شوند که خود از این اشتباهات بی خبرند و شاید خودشان را فرد کاملا تمیز و پاکیزه بدانند، و قواعد بهداشتی مختلف را در طول روز رعایت کنند.

مرغ حاوی پروتئین بالایی است و در کشورهایی مثل اندونزی مصرف بیش از حد زیادی دارد. مرغ را می توان به آسانی در سوپرمارکت ها و حتی همان بقالی های سر کوچه نیز یافت. راه های مختلفی نیز برای پخت و طبخ آن وجود دارد. متاسفانه هنوز بسیاری از افراد نمی دانند که چگونه باید مرغ را از راه مناسب بپزند و سرو کنند. در این قسمت به اشتباهاتی اشاره می کنیم که افراد هنگام طبخ مرغ، مرتکب آن ها می شوند.

1. رها کردن مرغ بدون هیچ اقدامی به مدت طولانی:

بسیاری از خانم ها عادت دارند که مرغ را مدت زمان زیادی بدون هیچ کاری روی میز رها می کنند ، بدون این که بدانند دمای محیط می تواند عامل خطرناکی برای رشد باکتری روی گوشت باشد. بهترین راهکار ممکن این است که گوشت را داخل یخچال قرار دهید و زمانی که واقعا قصد پخت دارید، آن را از یخچال خارج کنید و اگر مرغ یخ زده بود ، اجازه دهید که دو روز قبل از طبخ، یخ آن آب شود.

2. نگهداری آن به روش غلط:

نمی توان مرغ را در هر جایی از فریزر قرار داد زیرا ممکن است که آب آن روی مواد غذایی دیگر بریزد. همیشه آن را داخل یک بشقاب قرار دهید و بسته بندی اش را خارج نکنید و آن را در آخرین طبقه فریزر بگذارید.

3. شستن مرغ قبل از طبخ:

اصلا پیشنهاد نمی کنیم که مرغ را دقیقا قبل از طبخ بشویید زیرا این کار باعث انتشار باکتری می شود و گوشت را سفت می کند.

میکروب در مرغ

 

4. مزه دار کردن مرغ به شیوه غلط:

افزودن طعم های زیاد به مرغ ممکن است مزه آن را کلا عوض کند و از طرفی اگر این کار را به شیوه ای درست انجام دهید، می توانید آن را ترد تر نیز بکنید. اگر مرغ را به مدت زمان طولانی ادویه دار کرده باشید، باز هم جا برای رشد باکتری ها افزایش می یابد و زمانی که به مرغ ادویه زدید ، باید آن را داخل یک کیسه پلاستیکی یا یک ظرف در بسته در فریزر قرار دهید و در ضمن این ادویه ها را هرگز نباید به مرغ خام بزنید.

5. استفاده دوباره از پلاستیکی که با گوشت خام مرغ برخورد داشته:

استفاده کردن از ظرف ها یا حتی کیسه های پلاستیکی که با گوشت خام مرغ برخورد داشته اند ، باعث رشد میکروب و باکتری می شود. همیشه باید تمام ابزار برخورد داشته با گوشت مرغ را به خوبی بشویید.

آموزش شستن مرغ

 

6. میکس کردن گوشت خام مرغ با دیگر مواد:

برای مرغ های کوچک، حتما باید هنگام طبخ ادویه را اضافه کرد که اضافه کردن ادویه به مرغ خام نیز باعث تولید و انتشار باکتری ها می شود.

7. فراموش کردن شستن دست ها:

 معمولا همه ما بدون دستکش شروع به پخت غذا می کنیم. برخورد دست با گوشت خام مرغ می تواند باکتری را به پوست دست شما بچسباند ، پس حتما قبل و بعد از طبخ مرغ دست های خود را بشویید. حتی می توانید برای بهداشت بیشتر از یک دست خود استفاده کنید و دست دیگر را اصلا درگیر کار نکنید.

8. تمیز نکردن اسکاچ آشپزخانه:

شستن ظرف ها همگی با اسکاچ انجام می شود ، حال بعد از شستن ظرف های مرغ ، اسکاچ و یا اسفنج استفاده شده می تواند باکتری های مرغ را حمل کنند ، پس حتما آن را به دقت تمیز کنید تا به ظرف های بعدی منتقل نشود.

اسکاچ آشپزخانه

 

9. خشک نکردن مرغ قبل از طبخ:

در آوردن مرغ از فریزر و آب شدن یخ آن به طور خودکار کار راحتی است. گاهی اوقات افراد برای خشک کردن مرغ از پارچه استفاده می کنند اما اگر اجازه دهید که مرغ به طور طبیعی و کامل خشک شود، مزه آن ترد تر و دلنشین تر خواهد شد که رطوبت و خیسی مرغ هنگام طبخ باعث طعم نامناسب آن می شود.

10. به اندازه کافی چاشنی نزدن:

برای طبخ و چاشننی مرغ نمی توان به فلفل و نمک اکتفا کرد که چاشنی اضافه کردن به گوشت می تواند هم رطوبت آن را بگیرد و هم طعم لذت بخشی را به آن بدهد.

مرغ خام

 

11. استفاده کردن از مواد اسیدی که باعث سفت شدن گوشت مرغ می شود:

استفاده کردن از چاشنی ها و مواد اسیدی اثر خوبی برای مزه و نرمی گوشت مرغ ندارند. این مواد اسیدی شامل موادی مثل سرکه یا از این قبیل می شود.

برای طعم دار کردن واقعی گوشت مرغ باید درون گوشت آن حفره هایی ایجاد کنید و یا آن را به تکه های کوچکی تقسیم کنید تا بتواند مواد را به خوبی به خود جذب کند.

12. آب پز کردن به شیوه غلط:

بعضی از افراد مفهوم آب پز کردن را بلد نیستند و به جای آن مرغ را می جوشانند که باعث بی مزه شدن و سفت شدن گوشت مرغ می شود. آب پز کردن به شیوه صحیح یکی از راه های سالم برای طبخ مرغ می باشد.

باید مرغ ها را در قابلمه با نصف آب سرد بریزید و آن را با ادویه های مد نظر و موادی که می خواهید، طعم دار کنید و دمای اجاق را در حالت متوسط قرار دهید و باید دقت کنید که ترموستات گاز روی عدد 165 درجه باشد و بعد از آب پز شدن نیز باید سریعا مرغ را سرو کنید.

نحوه پختن مرغ

 

13. تکان دادن مرغ ها هنگام سرخ کردن یا پختن:

نباید هنگام سرخ کردن مرغ ، آن ها را درون قابلمه یا ماهتابه تکان دهید ، در این حالت باعث می شوید که آمینو اسید موجود در پروتئین مرغ با قند و شکر واکنش نشان دهد و در نتیجه مرغ شما قهوه ای می شود و مزه خوبی نخواهد گرفت.

پس هنگام طبخ مرغ صبور باشید و سعی نکنید که با تکان دادن کار را جلو بیاندازید.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
روش شستن مرغ خون مرغ در هنگام پخت نی نی سایت طرز شستن مرغ برای شکم پر شستن مرغ نی نی سایت علت سیاه شدن مرغ بعد از پخت روش گرفتن خونابه مرغ شستن مرغ با مایع ظرفشویی شستن مرغ قبل از فریز نی نی سایت اشتباه خطرناک ما هنگام شستن و طبخ مرغ چگونه مرغ را تمیز کنیم شستن مرغ خام شستن مرغ با سرکه طرز تهیه مرغ مجلسی ربی طرز تهیه مرغ ساده خورش مرغ با هویج طرز تهیه مرغ سسی فیلم طرز تهیه مرغ خوشمزه برای مهمانی طرز تهیه مرغ سرخ کرده طرز تهیه خوشمزه ترین مرغ دنیا پخت مرغ خوشمزه طبخ مرغ طبخ مرغ خوشمزه طبخ مرغ مجلسی طبخ مرغ در فر طبخ مرغ با رب انار طبخ مرغ با آب پرتقال طبخ مرغ سوخاری طبخ مرغ رژیمی طبخ مرغ محلی طبخ مرغ درسته شستن گوشت قرمز شستن مرغ با نمک تعبیر خواب شستن مرغ خام شستن مرغ خانگی شستن مرغ شستن مرغ قبل از فریز شستن مرغ عشق شستن مرغ درسته شستن مرغ در خواب شستن مرغ بی بی سی شستن مرغ و خروس زنده شستن مرغ و گوشت خرید مرغ دیوار خرید مرغ دولتی در تهران خرید مرغ منجمد دیجی کالا خرید مرغ دولتی خرید مرغ با تخفیف خرید مرغ آنلاین اصفهان خرید مرغ منجمد اینترنتی خرید مرغ کامل تهران خرید مرغ خرید مرغ عشق خرید مرغ مینا خرید مرغ کامل خرید مرغ آنلاین تهران خرید مرغ تخمگذار خرید مرغ آنلاین خرید مرغ اینترنتی دولتی خرید مرغ عشق در تهران خرید مرغداری

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
راز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالا
رنج(rice) از جمله غلاتی است که در آشپزی بیشتر کشورهای جهان بسیار کارآمد است و روش های پخت و انواع مختلف دارد. به ویژه در کشورهای آسیایی خوردن برنج چه برنج سفید، چه برنج قهوه ای بسیار رایج است. در بین...
ادامه مطلب >
قیمت ، مشخصات و بررسی خرید انواع لامپ
این روزها لامپ ال ای دی یکی از اولین گزینه‌ها برای خرید لامپ خانگی‌ است. باوجود انواع مختلف لامپ و برندهای گوناگونی که در بازار هست، خرید کردن کار گیج‌کننده‌ای به‌نظر می‌رسد. 
ادامه مطلب >
راهنما و خرید بخاری نو و دسته دوم
با نزدیک شدن زمستان و سرد تر شدن هوا، نیاز به خرید بخاری های گازی بیشتر احساس می شود. خرید بخاری گازی نیاز به دقت و آگاهی کاملی دارد و در صورت فقدان آن ها، می تواند خطرات جبران ناپذیری را به بار آورد...
ادامه مطلب >
طرز تهیه ی تاس کباب بوقلمون با قارچ و فلفل
آموزش طرز تهیه تاس کباب بوقلمون با قارچ . با این آموزش آشپزی با ما همراه باشید.
ادامه مطلب >
با برنج شفته چه کنیم؟
شاید برای شما نیز پیش آمده که برنجتان شفته شده باشد. در این مواقع چنانچه زمان کافی داشته باشید میتوانید پلو جدید درست کنید یا اینکه به جای برنج یک غذای دیگر که با برنج پخته شده درست میشود مانند سوپ، ...
ادامه مطلب >
روش های مختلف طرز تهیه تاس کباب خوشمزه
تاس کباب یک خوراک سنتی و خیلی خوشمزه است که همراه با سبزیجات مختلفی درست می شود. تاس کباب جزو غذاهای پر ویتامین و رژیمی است. به دلیل داشتن فیبر زیاد برای کسانی که یبوست دارند، بسیار مناسب است. برای ت...
ادامه مطلب >
فنون مهم در پخت برنج
در آشپزی ایرانی کسی را آشپز می‌گویند که به ‌اصطلاح بتواند برنج را خوب دربیاورد ، درواقع اولین مرحله آشپزی در آشپزی ایرانی پخت برنج است، پخت برنج ایرانی دارای فنونی است ، که درواقع هر کس آن فنون را بد...
ادامه مطلب >
اره موتوری و صرفه جویی در زمان
بریدن الوار و درختان با اره دستی کار بسیار سختی است که با استفاده از اره موتوری به راحتی می توانید این کار را انجام دهید.
ادامه مطلب >
یک حوله خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
حوله باکیفیت حس خوب شنا یا دوش آب گرم را کامل می‌کند.
ادامه مطلب >