جمعه, 09 آبان,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

فرق پاپریکا و پودر فلفل دلمه


فرق پاپریکا و پودر فلفل دلمه

فلفل پولی بیبر

فلفل پولی بیبر که در زبان عربی آن را حلب می نامند، از نوعی فلفل گوشتی نسبتا شیرین تهیه می شود که مخصوص ترکیه است و عمدتا نیز در این کشور کشت داده می شود. پول بیبر، نوعی فلفل است که غلاف آن در زمان رسیدن، به رنگ شرابی در می آید. در این زمان، فلفل را بلافاصله می چنند و هنگامیکه به درجه نیمه خشکی رسید، دانه های آن را از فلفل جدا می کنند. حالا فلفل را به گونه ای ساطوری و خرد می کنند که حالت پرک داشته باشد. در نهایت پول بیبر، در قالب نوعی ادویه گوشتی و چرب به آشپزخانه ها وارد می شود. رنگ شرابی این فلفل و حالت پرک بودن آن دیزاین عالی برای انواع غذاهاست و شما می توانید آن را پس از پخت و در هنگام سرو غذا، به کار برید.

 

فلفل پاپریکا

پاپریکا، اصالتا یک ادویه مجارستانی و در واقع همان فلفل دلمه خشک و پودر شده یا پرک می باشد که آن را به تنهایی و یا در ترکیب با دیگر ادویه جات به کار می برند. این فلفل را می توان از فلفل دلمه سبز و رنگی بدست آورد. اما معمولا پاپریکای تهیه شده از فلفل سبز کمی تلخ بوده و رنگدهی کمتری دارد. اما فلفل دلمه ای قرمز که دارای طعم شیرین تر و رنگ ویژه زعفرانی ای است و می توان آن را به عنوان جایگزینی در رنگ دهی به زعفران نیز دانست. توجه کنید که برای تشخیض پاپریکای خالص، اگر آن را در آب بریزید، نباید به سرعت شاهد تعییر رنگ آب باشید.

تو این پست بهتون می‌گیم که این تفاوت در چیه.
پاپریکا شامل پودر فلفل‌های مختلف از خانواده خاصی از فلفل‌هاست (فلفل دلمه و فلفل چیلی هم جزو این خانواده هستن).
پاپریکا بر اساس ترکیب فلفل‌هایی که در تهیه‌اش استفاده شده، می‌تونه شیرین، ملایم یا تند باشه و رنگش هم می‌تونه از قرمز روشن تا قهوه‌ای باشه.
خلاصه اینکه پاپریکا می‌تونه حاوی پودر فلفل دلمه هم باشه اما پودر فلفل دلمه فقط و به طور خالص از خود فلفل دلمه تهیه میشه.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
چه خوراکی‌هایی را نباید با معده خالی بخوریم؟
همه می دانند که صبحانه مهمترین وعده غذایی روز است، اما آیا می دانید که در صبح نمی توانید هر چیزی را که می خواهید بخورید؟  بعضی از غذاها برای ما خیلی خوب نیستند. در اینجا به برخی مواد غذایی که باید از...
ادامه مطلب >
پیشنهاد هایی برای تهیه یک صبحانه قوی و مغذی
در مورد مزایای خوردن یک صبحانه ساده و مقوی آنقدر نوشته شده که دیگر همه ما بدان واقفیم. در واقع، صرف صبحانه بلافاصله پس از بیدار شدن موجب تنظیم قند خون بدنتان می‌شود و به همین خاطر یکی از مهم‌ترین وعد...
ادامه مطلب >
مواد جادویی برای دوپینگ مغز و حافظه
آیا تغذیه می‌تواند باعث تقویت حافظه‌ شود؟ اگر جواب‌تان مثبت است، درست حدس زده‌اید! تحقیقات متعدد نشان داده‌ است که تغذیه صحیح و استفاده مناسب و متعادل از خوراکی‌ها، سبب تقویت حافظه و دور ماندن از بیم...
ادامه مطلب >
سلامتی ستون فقرات با بین بگ ها
پزشکان همیشه پیشنهاد می کنند که از یک مبل راحت استفاده کنید. نسل جدیدی از مبل‌های راحت که امروزه وارد بازار شده‌ است، بین بگ می باشد.
ادامه مطلب >
حواشی پیرامون هدایای تبادل‌شده بین «قالیباف» و «اردوغان»
هدیه ۳۰۰ هزار تومانی اردوغان در مقابل هدیه سی میلیونی قالیباف!
ادامه مطلب >
با گرفتگی سینک اشپزخانه خداحافظی کنید
یکی از محصولاتی که امروزه در کشورهای توسعه یافته برای حفظ محیط زیست استفاده می شود دستگاه زباله خرد کن آشپزخانه است که زیر سینک نصب می شود و توسط آن می توان کلیه زباله های تر خانگی را پودر کرد و به ف...
ادامه مطلب >
آیا زاگزانتین برای سلامتی چشم ها مفید است؟
زاگزانتین نوعی ترکیب شیمیایی در بدن است که در بخش های مختلفی اعم از چشم، خون، مغز، پوست و سینه وجود دارد. شکل ظاهری زاگزانتین ترکیبی از رنگ های نارنجی و قرمز است. بدن در راستای کارکرد اندام مختلف به ...
ادامه مطلب >
چرا نباید برنج پخته شب‌مانده را دوباره مصرف کنیم؟
هرگز نباید برنج پخته شده که در فضای آزاد به مدت چندین ساعت مانده است را مصرف کرد چرا که در برنج مانده، باکتری به نام "باسیلوس سرئوس" رشد می کند که خطرناک است.
ادامه مطلب >
گرمای لذت بخش کرسی با طعم درمان
در سرمای پاییز و زمستان هیچ وسیله گرمازایی به‌اندازه بخاری و کرسی لذتبخش نیست.
ادامه مطلب >