دوشنبه, 17 شهریور,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

این اشتباهات را در فریز کردن گوشت نکنید!


این اشتباهات را در فریز کردن گوشت نکنید!

فریز کردن روش رایج برای نگه داری از گوشت است اما اشتباه بزرگی که بسیاری از خانم ها در فریز کردن آن انجام میدهند باعث بروز مشکلات زیادی میشود.

اشتباه رایج خانمهای خانه‌دار در فریز کردن گوشت

شاید بسیاری از شما هم عاشق خوردن گوشت قرمز باشید و آن را در اکثر مواد غذایی خود استفاده کنید اما نکات مهمی وجود دارد که باید در نظر بگیرید. مخصوصا زمانی که می‌ خواهید گوشت قرمز را فریز کنید. به خاطر همین تصمیم گرفتیم که در این قسمت اطلاعاتِ مربوط به سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌ ها در مورد اشتباهات فریز کردن گوشت را در اختیارتان قرار دهیم.

هرگز گوشت را بدون خرد کردن داخل فریزر قرار ندهید

اگر قرار است که گوشت را داخل فریزر یا یخچال بگذارید، حتماً آن را خرد و تکه تکه کنید و بعد داخل فریزر بگذارید. گوشت پخته شده را نیز هرگز داخل فریزر قرار ندهید. بهتر است که تکه های گوشت را خرد کنید و تکه ها هم نسبتاً بزرگ باشد اما هرگز گوشت تکه نشده را داخل فریزر نگذارید.

گوشت خورد شده

 

دمای گوشت باید یک دمای مشخص باشد

اگر قرار است که گوشت قرمز باقی مانده را در فریزر بگذارید، توصیه ما این است که دمای فریزر چهل درجه فارنهایت یا بیشتر باشد. علت انجام این کار این است که دما هرچقدر بالاتر باشد، از ایجاد باکتری ها و رشد آن ها جلوگیری می کند؛ پس باید محیط را به اندازه کافی خنک کنید.

 

مراقب باکتری های گوشت باشید و در نگهداری آن دقت کنید

مصرف گوشت قرمز حاوی باکتری، شما را به بیماری‌ های سختی دچار می‌ کند. باکتری های مختلفی مانند ای.کولی یا سالمونلا ممکن است در گوشت قرمز پیدا شود؛ بنابراین در ذخیره و فریز کردن آنها باید خیلی دقت کنید، زیرا اگر این باکتری وارد بدن شود، باعث ایجاد مشکلات سخت و شدیدی مانند اسهال، عفونت ادراری، بیماری‌ های تنفسی و عفونت خونی خواهد شد.

 

فریز کردن گوشت

 

بعضی از افراد هستند که خودشان بیماری زمینه‌ای دارند یا سیستم ایمنی شان ضعیف است یا حتی خانم‌ های باردار، اگر با این باکتری ها مواجه شوند، ممکن است در خطر بیماری‌ های خیلی شدیدتر قرار بگیرند و این موضوع جان شان را تهدید کند. معمولا مسمومیت و ابتلا به این باکتری ها با علائمی مانند کم آبی بدن، تشنگی بیش از حد، خشکی دهان، سرگیجه، سبک شدن سر یا تیره شدن ادرار خودش را نشان می دهد.

 

گوشت پخته شده را زیاد داخل یخچال نگهداری نکنید

گوشت پخته شده را هرگز نباید مدت زمان طولانی داخل یخچال بگذارید؛ همچنین از قرار دادن آنها داخل فریزر هم خودداری کنید. هرچقدر این زمان طولانی تر باشد، مضرات آن گوشت افزایش پیدا می کند. بیشترین حدی که می توانید گوشت پخته شده را نگه دارید، این است که آن را به مدت یک هفته داخل دمای 40 درجه فارنهایت در یخچال قرار دهید. در غیر این صورت اجازه بیشتری برای نگهداری از گوشت پخته شده داخل فریزر یا یخچال ندارید.

 
امتیاز شما به این مطلب چنده؟
حکم شستن گوشت روش بسته بندی گوشت خورشتی شستن گوشت با مایع ظرفشویی گوشت را خام فریز کنیم یا پخته شستن گوشت نی نی سایت بسته بندی گوشت خورشتی برای دو نفر بهترین زمان مصرف گوشت قرمز روش بسته بندی گوشت خورشتی نی نی سایت ظرف فریزری دیجی کالا قیمت ظروف فریزری هوم کت علت سفید شدن گوشت قرمز علت سبز شدن گوشت گوسفندی لکه های سفید روی گوشت فریز شده نی نی سایت ظرف فریزری گوشت علائم خراب شدن گوشت در فریزر گوشت خراب شده در فریزر مضرات گوشت فریز شده گوشت چند ساعت بیرون بمونه خراب میشه نی نی سایت شستن گوشت قبل از فریز بهترین روش برای نگهداری گوشت چیست مدت زمان نگهداری گوشت در فریزر بیرون ماندن گوشت از یخچال نی نی سایت نگهداری گوشت در زمان قدیم شرایط نگهداری گوشت بوقلمون نگهداری گوشت در روغن نگهداری گوشت در یخچال مدت زمان نگهداری گوشت ماهی در فریزر نگهداری گوشت بدون یخچال طرز نگهداری گوشت قورمه نگهداری گوشت در مسافرت نگهداری گوشت پخته در یخچال نگهداری گوشت پخته در فریزر نگهداری گوشت خارج از یخچال نگهداری گوشت چرخ کرده نگهداری گوشت کوبیده در فریزر نگهداری گوشت در فریزر نگهداری گوشت مرغ در فریزر نگهداری گوشت شرایط نگهداری گوشت در قصابی زمان نگهداری گوشت در یخچال مدت زمان نگهداری گوشت در دمای اتاق حق الحفاظ چیست تعرفه نگهداری کالا در سردخانه ۱۴۰۰ سردخانه های تهران تعرفه باسکول ۱۴۰۰ سردخانه های اطراف تهران سردخانه میوه در تهران قیمت سردخانه برای نگهداری میوه نحوه محاسبه تعرفه سردخانه

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
دلایل نچرخیدن سینی مایکروفر چیست؟
چرا سینی کف ماکروفر نمی‌چرخد؟ سینی گردان در مایکروفر وظیفه‌ی چرخاندن غذا برای پخت یکنواخت را دارد. به غیر از خود سینی سه قطعه دیگر یعنی موتور، کوپلار و ریل در این چرخش دخیل هستند. اگر هر کدام از این‌...
ادامه مطلب >
با مزایا و معایب کسب و کارهای اینترنتی بیشتر آشنا شوید
واقعیت  این است که خیلی از کسب و کارهایی که سنتی هستند از بازار رقابت عقب ماندند و خیلی ها هم برای اینکه عقب نمانند تصمیم به مهاجرت به سمت کسب و کار اینترنتی و آنلاین کرده اند. از آنجا که این روند رو...
ادامه مطلب >
راهنمای انتخاب بهترین نوع الیاف چمن مصنوعی
امروزه از چمن مصنوعی در مصارف مختلفی استفاده می‌شود. از طرفی برای زیباسازی محیط‌های خانگی، اداری، تشریفاتی و حتی گذرگاه‌ها، و از طرف دیگر در زمین‌های ورزشی، به عنوان جایگزینی مناسب برای چمن‌های طبیعی...
ادامه مطلب >
معیارهای انتخاب کلینیک دندان پزشکی معتبر و با کیفیت
امروزه با پیشرفت تکنولوژی، راه و روش‌های زیادی برای انتخاب دندانپزشک مناسب وجود دارد. در نتیجه نباید به موارد گفته شده در این مقاله برای انتخاب دندانپزشک خوب بسنده کرد. ما در این مقاله سعی کرده‌ایم ت...
ادامه مطلب >
نکات قابل توجه قبل از خرید میلگرد
اگر قصد ساخت یک واحد مسکونی یا شخصی را دارید یا به عنوان یک مهندس برای اجرای پروژه‌های ساختمانی فعالیت می‌کنید، لازم است در مورد خرید میلگرد اطلاعاتی داشته باشید. از همین رو، ما در این مقاله می‌خواهی...
ادامه مطلب >
درآمدشغل تعویض روغنی چقدر است؟
شغل تعویض روغنی، یکی از مشاغلی است که امروزه به دلیل افزایش روز افزون استفاده از خودروها، با استقبال بالایی مواجه شده است.
ادامه مطلب >
راهنمای انتخاب و خرید ویدئو پروژکتور
ویدئو پروژکتور یک محصول کاملا دیجیتالی است که شما به واسطه استفاده از آن می توانید تمام فایل های صوتی، تصویری و همچنین متنی خود را در ابعادی به مراتب بزرگتر و برای جمعی با تعداد نفرات بیشتری به نمایش...
ادامه مطلب >
معرفی انواع بتن
بتن، پرکاربردترین مصالح ساختمانی ساخت بشر است. این ماده بعد از آب، بیشترین استفاده را روی کره زمین دارد. بتن‌های معمولی از ترکیب آب، سیمان و سنگدانه با نسبت‌های مشخص ساخته می‌شود.
ادامه مطلب >
هر آنچه درباره ترجمه شناسنامه باید بدانید
شناسنامه در کنار کارت ملی یکی از مهم‌ترین مدارک شناسایی ایرانیان است که برای احراز هویت در داخل و خارج از کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. از آنجا که این مدارک به زبان فارسی است در خارج از کشور قابلیت...
ادامه مطلب >