شنبه, 22 آذر,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

این اشتباهات را در فریز کردن گوشت نکنید!


این اشتباهات را در فریز کردن گوشت نکنید!

فریز کردن روش رایج برای نگه داری از گوشت است اما اشتباه بزرگی که بسیاری از خانم ها در فریز کردن آن انجام میدهند باعث بروز مشکلات زیادی میشود.

اشتباه رایج خانمهای خانه‌دار در فریز کردن گوشت

شاید بسیاری از شما هم عاشق خوردن گوشت قرمز باشید و آن را در اکثر مواد غذایی خود استفاده کنید اما نکات مهمی وجود دارد که باید در نظر بگیرید. مخصوصا زمانی که می‌ خواهید گوشت قرمز را فریز کنید. به خاطر همین تصمیم گرفتیم که در این قسمت اطلاعاتِ مربوط به سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌ ها در مورد اشتباهات فریز کردن گوشت را در اختیارتان قرار دهیم.

هرگز گوشت را بدون خرد کردن داخل فریزر قرار ندهید

اگر قرار است که گوشت را داخل فریزر یا یخچال بگذارید، حتماً آن را خرد و تکه تکه کنید و بعد داخل فریزر بگذارید. گوشت پخته شده را نیز هرگز داخل فریزر قرار ندهید. بهتر است که تکه های گوشت را خرد کنید و تکه ها هم نسبتاً بزرگ باشد اما هرگز گوشت تکه نشده را داخل فریزر نگذارید.

گوشت خورد شده

 

دمای گوشت باید یک دمای مشخص باشد

اگر قرار است که گوشت قرمز باقی مانده را در فریزر بگذارید، توصیه ما این است که دمای فریزر چهل درجه فارنهایت یا بیشتر باشد. علت انجام این کار این است که دما هرچقدر بالاتر باشد، از ایجاد باکتری ها و رشد آن ها جلوگیری می کند؛ پس باید محیط را به اندازه کافی خنک کنید.

 

مراقب باکتری های گوشت باشید و در نگهداری آن دقت کنید

مصرف گوشت قرمز حاوی باکتری، شما را به بیماری‌ های سختی دچار می‌ کند. باکتری های مختلفی مانند ای.کولی یا سالمونلا ممکن است در گوشت قرمز پیدا شود؛ بنابراین در ذخیره و فریز کردن آنها باید خیلی دقت کنید، زیرا اگر این باکتری وارد بدن شود، باعث ایجاد مشکلات سخت و شدیدی مانند اسهال، عفونت ادراری، بیماری‌ های تنفسی و عفونت خونی خواهد شد.

 

فریز کردن گوشت

 

بعضی از افراد هستند که خودشان بیماری زمینه‌ای دارند یا سیستم ایمنی شان ضعیف است یا حتی خانم‌ های باردار، اگر با این باکتری ها مواجه شوند، ممکن است در خطر بیماری‌ های خیلی شدیدتر قرار بگیرند و این موضوع جان شان را تهدید کند. معمولا مسمومیت و ابتلا به این باکتری ها با علائمی مانند کم آبی بدن، تشنگی بیش از حد، خشکی دهان، سرگیجه، سبک شدن سر یا تیره شدن ادرار خودش را نشان می دهد.

 

گوشت پخته شده را زیاد داخل یخچال نگهداری نکنید

گوشت پخته شده را هرگز نباید مدت زمان طولانی داخل یخچال بگذارید؛ همچنین از قرار دادن آنها داخل فریزر هم خودداری کنید. هرچقدر این زمان طولانی تر باشد، مضرات آن گوشت افزایش پیدا می کند. بیشترین حدی که می توانید گوشت پخته شده را نگه دارید، این است که آن را به مدت یک هفته داخل دمای 40 درجه فارنهایت در یخچال قرار دهید. در غیر این صورت اجازه بیشتری برای نگهداری از گوشت پخته شده داخل فریزر یا یخچال ندارید.

 
امتیاز شما به این مطلب چنده؟
حکم شستن گوشت روش بسته بندی گوشت خورشتی شستن گوشت با مایع ظرفشویی گوشت را خام فریز کنیم یا پخته شستن گوشت نی نی سایت بسته بندی گوشت خورشتی برای دو نفر بهترین زمان مصرف گوشت قرمز روش بسته بندی گوشت خورشتی نی نی سایت ظرف فریزری دیجی کالا قیمت ظروف فریزری هوم کت علت سفید شدن گوشت قرمز علت سبز شدن گوشت گوسفندی لکه های سفید روی گوشت فریز شده نی نی سایت ظرف فریزری گوشت علائم خراب شدن گوشت در فریزر گوشت خراب شده در فریزر مضرات گوشت فریز شده گوشت چند ساعت بیرون بمونه خراب میشه نی نی سایت شستن گوشت قبل از فریز بهترین روش برای نگهداری گوشت چیست مدت زمان نگهداری گوشت در فریزر بیرون ماندن گوشت از یخچال نی نی سایت نگهداری گوشت در زمان قدیم شرایط نگهداری گوشت بوقلمون نگهداری گوشت در روغن نگهداری گوشت در یخچال مدت زمان نگهداری گوشت ماهی در فریزر نگهداری گوشت بدون یخچال طرز نگهداری گوشت قورمه نگهداری گوشت در مسافرت نگهداری گوشت پخته در یخچال نگهداری گوشت پخته در فریزر نگهداری گوشت خارج از یخچال نگهداری گوشت چرخ کرده نگهداری گوشت کوبیده در فریزر نگهداری گوشت در فریزر نگهداری گوشت مرغ در فریزر نگهداری گوشت شرایط نگهداری گوشت در قصابی زمان نگهداری گوشت در یخچال مدت زمان نگهداری گوشت در دمای اتاق حق الحفاظ چیست تعرفه نگهداری کالا در سردخانه ۱۴۰۰ سردخانه های تهران تعرفه باسکول ۱۴۰۰ سردخانه های اطراف تهران سردخانه میوه در تهران قیمت سردخانه برای نگهداری میوه نحوه محاسبه تعرفه سردخانه

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
انواع حشره کش ها کدامند؟
امروزه با رشد تکنولوژی روش های گوناگونی برای برطرف کردن مشکل وجود حشرات، مورچه و سوسک به دست آمده است. استفاده از چسب حشرات، اسپری، پودر، قرص و دستگاه‌های برقی از شیوه های رایج حشره کش و مورچه کش به ...
ادامه مطلب >
آموزش ماهی دودی خوشمزه مخصوص گیلان
ماهی دودی شمال یکی از سوغاتی های معروف بازار شمال است و امکان ندارد سری به بازار شمال بزنید و ماهی دودی های آویزان شده از نخ را نبینید. دودی کردن ماهی یکی از روش های سنتی برای حفظ و ماندگاری بیشتر ما...
ادامه مطلب >
خمیر فیمو چیست؟ آشنایی و نحوه کار با خمیر فیمو
شاید بسیاری از شما تا‌به‌حال نام خمیر فیمو به گوشتان نخورده باشد، پس پیش از هر چیز توضیحی درباره خمیر فیمو برای شما خواهیم داد. این خمیر بیشتر برای مجسمه‌سازی و ساخت عروسک‌های تزیینی استفاده می‌شود. ...
ادامه مطلب >
دستور تهیه مارمالاد موز صبحانه مقوی و خوشمزه
مارمالاد موز و مربای مارمالاد موز یک صبحانه مقوی و خوشمزه به خصوص برای کودکان است. مطمئن باشید کودک کم اشتهای شما حتما از این مارمالاد خوشمزه و مقوی استقبال می کند.
ادامه مطلب >
دستور تهیه سالاد ماکارونی رژیمی و خوشمزه
سالاد ماکارونی رژیمی را میتوانید با افزایش مقدار سبزیجات یا گوشت یا استفاد از سس رژیمی سالاد تهیه کنید ولی در هر صورت این سالاد خوشمزه کالری بالایی دارد و باید مراقب کالری ای که قرار است مصرف کنید ، ...
ادامه مطلب >
آموزش تصویری تزیین پای و تارت
در ادامه با چند نمونه آموزش تصویری تزیین شیرینی و تارت و پای آشنا می شوید. شما با نحوه ی تزیین آنها آشنا می شوید و می توانید از آن ها برای مدل های دیگر ایده بگیرید.
ادامه مطلب >
دلایل خاموش شدن ناگهانی خودرو
در این مطلب به بررسی دلایل خاموش شدن موتور خودرو در حال حرکت پرداختیم. اگر در این شرایط قرار گرفتید، اولین کار شما حفظ خونسردی است و بعد از آن با رعایت تمامی جوانب احتیاط، لازم است خودرو به منتهی‌الی...
ادامه مطلب >
انواع جای جوش (اسکار آکنه) و بررسی انواع اسکار پوستی
اسکار آکنه معمولا به صورت فرورفتگی ، سطح پوست را ناصاف می کند و با این که از نظر سلامتی خطرناک محسوب نمی شوند ولی ظاهر نازیبایی برای پوست به خصوص پوست صورت ایجاد می کنند. برای درمان اسکار آکنه می توا...
ادامه مطلب >
خواص رادیکیو برای سلامتی و نحوه مصرف آن
رادیکیو یا کاسنی ایتالیایی شباهت زیادی به کلم قرمز دارد ، این سبزی برگ تیره سرشار از فولات ، مس ، روی و ویتامین K است و یکی از سبزیجات مهم در رژیم غذایی مدیترانه ای و غذاهای ایتالیایی محسوب می شود.  ...
ادامه مطلب >