یکشنبه, 24 فروردین,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

لوله درزدار سیاه چیست؟


لوله درزدار سیاه چیست؟

 لوله درزدار با نام های دیگری همچون لوله ی سنگین یا لوله ی گازی نیز در بازار شناخته می شود.لوله درزدار سیاه، لوله درزداری می باشد که به دلیل وجود اکسید آهن در سطح آن، از رنگ سیاه برخوردار است.

لوله درزدار یا لوله درزدار سیاه

جنس این لوله ها فولادی بوده ولی سطح آنها با موادی همچون روی یا رنگ پوشش داده نشده است. درنتیجه تشکیل رنگ سیاه روی آن نیز ناشی از همین امر می باشد.

 

لوله درزدار سیاه از مقاومت و استحکام بسیار بالایی برخوردار می باشد، از این رو استفاده های متعددی در صنعت داشته و نیاز بسیار کمی به مراقبت دارد. از جمله  صنایع که به وفور از لوله های درزدار سیاه استفاده می کنند عبارت اند از: صنعت پتروشیمی، ساخت و ساز، انتقال محتوی داخل مخازن و… اصلی ترین و مهم ترین کاربرد لوله سیاه برای انتقال گاز می باشد. اما با این همه حال از آن ها برای انتقال آب به مناطق روستایی و شهری به وفور اسفاده می شود. آبی که از طریق این لوله ها انتقال داده می شود آب قابل شرب نمی باشد. چرا که  مواد معدنی درون آب سبب خوردگی لوله درزدار سیاه شده و مواد تشکیل دهنده آن فرو ریخته و مسیر را مسدود می کنند. در بسیاری از مواقع از لوله سیاه درزدار به عنوان لوله هایی که برای سیم کشی و محافظت از سیم های برق استفاده شده است. موارد گفته شده در بالا تنها چند نمونه از زمینه هایی است که از لوله سیاه درزدار استفاده می کنند. در ادامه مقاله به بررسی کامل تر و جامع تر کاربردهای لوله درزدار یا لوله درزدار سیاه پرداخته ایم.

 

با اینکه استانداردهای بسیار کمی برای قرار دادن تمامی لوله های سیاه در دسترس هستند اما با این همه حال با یک دید کلی می توان گفت که تمامی لوله های درزدار سیاه، مناسب برای انتقال گاز طبیعی یا پروپان می باشند.

لوله درزدار سیاه چیست؟

 

ویژگی های لوله درزدار سیاه

همان‌گونه که گفتیم این لوله ها در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند  و کاربردهای فراوانی دارند. کاربرد فراوان لوله های درزدار سیاه به دلیل ویژگی ها و مزایای آن ها می‌باشد. مهم ترین و شاخص ترین

 

  ویژگی‌های لوله درزدار سیاه عبارت اند از:

  • در دسترس بودن
  • -هزینه های نسبتا کم خریداری و نگهدای
  • طول عمر بسیار بالا (۵۰الی ۱۰۰ سال)
  • -  مقاومت بسیار بالا
  • -استحکام زیاد
  • - ابعاد و اندازه های متنوع
  • -  مقاومت بالا در برابر پیچش و خمش

 

کاربرد لوله سیاه درزدار

لوله‌های سیاه درزدار کاربردهای بسیار زیادی در زمینه‌های مختلف دارند که از جمله آن‌ها عبارت‌اند از:

انتقال گاز:مهم ترین کاربرد این لوله ها برای انتقال گاز می‌باشد. که بیشتر در صنایع پتروشیمی کاربرد دارد. به دلیل ساختار و ویژگی که دارند، در انتقال سیالات حساس بسیار ایمن و قابل اعتماد می‌باشند.

آبرسانی:این لوله ها کاربرد بسیار زیادی در انتقال آب برای شهرها و روستاهای مختلف را دارند. در گذشته نمی توانستن از این لوله ها برای انتقال آب شرب استفاده کنند. چرا که مواد معدنی که در آن بود موجب خوردگی لوله ها می شد. اما امروزه با ا نجام پروسه گالوانیزاسیون که روکش کردن لوله سیاه به وسیله لایه ای از روی یا رنگ است، به راحتی آب آشامیدنی را به نواحی مختلف انتقال می دهند.

لوله درزدار سیاه چیست؟

 

انواع لوله فولادی

۱.لوله فولادی درزدار که درزهای به وجود آمده در رول ورق را با استفاده از جوشکاری پودری یا مقاومت الکتریکی جوش می دهند.

۲.لوله فولادی بدون درز یا مانیسمان که در تولید آن از نقطه جوشکاری استفاده نشده بلکه می‌توان از روش سنبه کاری چرخشی یا روشهای دیگر استفاده کرد و بدلیل نداشتن نقطه جوش از استحکام بیشتری در برابر ترک خوردن نسبت به لوله فولادی درز دار برخوردار هستند. جهت خرید لوله مانیسمان می‌توانید به سایت آسیا استیل مراجعه کنید.

۳.لوله آتشخوار نوعی لوله است که با توجه به آلیاژهای استفاده شده در ساخت آن توانایی  تحمّل فشار و مقاومت در برابرحرارت بالاتری نسبت به لوله‌های معمولی  فولادی را دارا می‌باشد. از لوله های آتشخوار برای انتقال میعانات  گاز و یا معایانات  دارای حرارت بالا استفاده می‌شود.

لوله فولادی به دلیل تنوع استفاده‌ای که دارد تقریبا در همه جا قابل یافت است. از این لوله در زیرزمین و برای انتقال آب و گاز بین شهرها نیز استفاده می شود. لوله فولادی همچنین در ساخت و سازها و برای محافظت از سیم های برق نیز کاربرد فراوانی دارند.

لوله فولادی در عین قوی بودن و مقاومت بالا می‌توانند بسیار سبک باشند. این مزیت این نوع باعث می شود بتوان از آن حتی در ساخت قاب دوچرخه نیز استفاده نمود. این فلز کاربردی در صنعت ساخت ماشین آلات، سیستم های گرمایشی، چراغ‌های خیابانها و … نیز مورد استفاده فراوان قرار می‌گیرد.

جهت دریافت قیمت و مشاوره این محصول به وب سایت گروه آسیا استیل کیان مراجعه فرمایید یا با شماره ۴۶۱۰۰۹۴۵ تماس حاصل نمایید.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
آنچه باید در مورد خواص برگ انجیر بدانید
انجیر میوه ای با طبع گرم سرشار از فسفر، کلیسم و پتاسیم می باشد. برگ انجیر در درمان بیماری های پوستی و گوارشی بسیار موثر است. در این مقاله با خواص درمانی برگ انجیر آشنا خواهید شد. 
ادامه مطلب >
خواص سقز را بهتر بشناسید
سقز یک ماده بسیار مغذی است که خواص و مزایای بی شماری برخوردار است، از خواص سقز می توان به کاهش کلسترول، کمک به دیابتی ها و درمان زخم ها اشاره کرد.
ادامه مطلب >
خواص باورنکردنی دمنوش آویشن
آویشن یک گیاه بسیار قوی است که در درمان بیماری ها بسیار موثر است و همچنین خواص بی نظیری برای سلامت پوست و مو دارد.
ادامه مطلب >
آیا میدانید فلوس چیست و چه کاربردی دارد؟
فلوس ویژگیهای بی نظیری برای سلامتی دارد . در صورت مصرف آن برای لاغری مفید است و موجب سیستم گوارش شما می گردد.
ادامه مطلب >
از خواص بی نظیر گل ساعتی با خبرید؟
گل ساعتی گیاهی است که دارای خواص دارویی بسیاری می باشد، بهبود خواب و خواص ضد سرطان و کاهش افسردگی نمونه هایی از خواص بی نظیر گل ساعتی است.
ادامه مطلب >
خواص عرق کرفس را بیشتر بشناسید
کرفس که یگ گیاه سبز رنگ شامل برگ و ساقه می‌باشد با داشتن ویتامین‌های ث، ویتامین آ، ویتامین گروه های ب، سدیم و پتاسیم و ... بیشتر از اینکه خواص تغذیه ای داشته باشد دارای خواص دارویی است. از تمامی قسمت...
ادامه مطلب >
ترخینه و فواید درمانی آن چیست ؟!
ترخینه دارای اسامی دیگری همچون ته رخینه، ته رخوانه، ته رخنه، دوینه و کشیگینه می باشد. که برای تهیه آش ترخینه مورد استفاده قرار می گیرد و از جمله مواد غذایی است که به دلیل فرآیند ساخت آن، دارای مزیت ه...
ادامه مطلب >
با خواص عرق بوقناق بیشتر آشنا شوید
عرق بوقناق از گیاهی دارویی است که مهمترین خاصیت درمانی آن کمک به پیشگیری و درمان دیابت است و اثرات درمانی این گیاه در عصاره و عرق آن متمرکز است .
ادامه مطلب >
خواص گلبرگ زعفران را میدانید؟
شاید تا بحال برایتان سوال شده است که آیا گلبرگ زعفران هم مثل خود زعفران کاربردی دارد و مثل خود زعفران از خواص درمانی برخوردار است و یا خیر؟ ما در این مقاله به بررسی خواص گل زعفران می پردازیم و روش ته...
ادامه مطلب >