شنبه, 22 آذر,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

دستور تهیه مارمالاد موز صبحانه مقوی و خوشمزه


دستور تهیه مارمالاد موز صبحانه مقوی و خوشمزه

مارمالاد موز و مربای مارمالاد موز یک صبحانه مقوی و خوشمزه به خصوص برای کودکان است. مطمئن باشید کودک کم اشتهای شما حتما از این مارمالاد خوشمزه و مقوی استقبال می کند.

طرز تهیه مارمالاد موز خوش رنگ و خوش طعم:

مارمالاد موز یکی از مارمالادهای بسیار خوشمزه و مقوی برای صبحانه است که می توانید آن را به همراه پنکیک یا نان تست میل نمایید یا این که از مارمالاد موز به همراه کره یا خامه و نان معمولی استفده نمایید.

 

مارمالاد موز یکی از بهترین گزینه ها برای کودکانی است که مشکل کمبود اشتها دارند ، میتوانید مطمئن شوید که فرزند شما از این صبحانه دلپذیر استقبال خواهد کرد.

برای این که کیفیت نهایی مارمالاد موز بهتر شود باید از موز رسیده استفاده کنید. از موزهای سیاه و موزهایی که تغییر رنگ داده اند برای تهیه مارمالاد استفاده نکنید چون رنگ مارمالادتان تغییر خواهد کرد و زحمتتان به هدر می رود.

 

در ادمه مقاله انواع آموزش مارمالاد موز را با شما در میان می گذاریم . برای تهیه مارمالاد موز نیازی نیست که حتما موز را له کنید و می توانید با هم زدن ملایم ، حلقه های موز را سالم نگه دارید تا ظاهر مارمالادتان زیباتر شود. برای دیدن انواع آموزش مارمالاد موز با ما همراه باشید.

 

مارمالاد موز:

مواد لازم مارمالاد موز:

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 20 دقیقه

 

موز 3 عدد بزرگ
شکر 3/4 پیمانه
آب پرتقال یا آب 1/2 پیمانه
آب لیموترش 1/8 پیمانه
عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری

 

مربای موز, مربای موز خوشمزه, مربای موز خانگی

طرز تهیه مارمالاد موز

 

طرز تهیه مارمالاد موز:

موزها را حلقه کنید.

تمام مواد را در یک تابه نچسب ریخته ، مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شروع به جوشیدن کند و شکر حل شود.

هر از گاهی مواد را با ملایمت هم بزنید که ته نگیرد و موزها نسوزد.

در صورتی که میخواهید تکه های موز سالم بمانند بسیار ملایم هم زدن را ادامه دهید و در صورتی که تمایل دارید موزها له شوند در طول پخت می توانید با پشت قاشق موزها را له کنید.

 

حدود 15 تا 20 دقیقه بعد از حل شدن شکر ، صبر کنید تا مارمالاد روی حرارت غلیظ شود و حالت ژله ای پیدا کند.

شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود سپس به شیشه تمیز در بسته منتقل نموده در یخچال نگهداری نمایید.

 

در صورتی که تکه های موز سالم در مارمالادتان باقی مانده و میخواهید مارمالاد کاملا یکدست شود میتوانید بعد از خنک شد با گوشتکوب برقی مواد را یکدست نمایید.

ماندگاری مارمالاد موز حداکثر 3 ماه است.

مارمالاد موز بعد از سرد شدن غلیظ تر می شود.

در انتهای پخت در صورت تمایل می توانید کمی گلاب به مارمالاد اضافه نمایید.

 

مربای مارمالاد موز:

مواد لازم مربای مارمالاد موز

 

موز ۵ عدد
شکر ۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق مربا خوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مارمالاد موز, مربای مارمالاد موز, مارمالاد موز به همراه کره

طرز تهیه مربای مارمالاد موز

 

طرز تهیه مربای مارمالاد موز

آب و شکر را در قابلمه روی حرارت بگذارید و اجازه دهید که شکر حل شده و شربت قوام بیاید.

آبلیمو را اضافه کرده اجازه دهید با حرارت ملایم بجوشد.

موزها را پوست گرفته و حلفه حلقه کنید و به شربت اضافه کرده و یک قل که زد شعله را خاموش کنید.

 

ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط نموده روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید تا کاملا شفاف شود و سپس به مربا موز اضافه کنید.

قابلمه مربا مارمالاد موز را چند روز در محیط آشپزخانه قراردهید تا کاملاشربت به خورد موزها برود.

 

روی قابلمه را با یک پارچه نخی بپوشانید که حشرات یا گرد و خاک درون قابلمه نریزید.

بعد از آن مربا مارمالاد را به یک شیشه تمیز در بسته منتقل کرده و در یخچال نگهداری نمایید.

مربا مارمالاد موز بعد از سرد شدن باید غلیظ و کم آب باشد.

 

مربای موز خوشمزه, مربای موز خانگی, مارمالاد موز

نکات لازم برای تهیه مارمالاد موز

 

نکات لازم برای تهیه مربای مارمالاد موز:

موزها را با چاقوی تیز و غیر پلاستیکی حلقه کنید که زود سیاه نشوند.

ماندگاری مربای مارمالاد موز زیاد نیست و بهتر است در عرض 1 – 2 هفته آن را مصرف کنید.

می توانید در انتهای پخت مقداری خلال پسته برای خوش طعم تر شدن مربا به آن اضافه کنید.

در صورت تمایل میتوانید همزمان با اضافه کرده موزها مقداری زعفران دم کشیده غلیظ و گلاب هم به مربا اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش کنید.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
بهترین و خوشمزه ترین تن ماهی های موجود در بازار کدامند؟
تن ماهی، غذایی آسان و خوشمزه است که تقریباً غذای محبوب و موردعلاقه‌ی اکثر خانواده‌های ایرانی نیز هست! تن ماهی کنسروی بسیار لذیذ است که در عین‌ حال می‌تواند بسیار خطرناک باشد. به همین دلیل است که در ه...
ادامه مطلب >
راهنمای استفاده صحیح از ضد آفتاب ها در فصول مختلف سال
مصرف کرم ضد آفتاب علاوه بر حفظ سلامت و زیبایی پوست، در پیشگیری از سرطان پوست نیز موثر است با این حال اگر نحوه صحیح استفاده از ضد آفتاب را ندانید، ممکن است با اینکه وقت و هزینه خود را برای تهیه آن صرف...
ادامه مطلب >
راهنمای انتخاب و خرید چای ایرانی و معرفی بهترین برندها
چای سیاه یکی از محبوب ترین نوشیدنی های جهان است و تقریبا 80 درصد از مردم آن را مصرف می کنند. 
ادامه مطلب >
راهنمای جامع انتخاب و خرید بهترین ماسک تنفسی
ماسک های تنفسی به عنوان یکی از مهم ترین تجهیزات حفاظت فردی شناخته می شوند . البته تمام تجهیزات ایمنی و حفاظت فردی اهمیت بالایی داشته و هر کدام ضروری و مهم هستند ، اما ماسک های تنفسی با توجه به شیوع ب...
ادامه مطلب >
راهنمای انتخاب و خرید لامپ ال ای دی
این روزها لامپ ال ای دی یکی از اولین گزینه‌ها برای خرید لامپ خانگی‌ است. باوجود انواع مختلف لامپ و برندهای گوناگونی که در بازار هست، خرید کردن کار گیج‌کننده‌ای به‌نظر می‌رسد. 
ادامه مطلب >
راهنمای انتخاب وخرید تشک و معرفی بهترین برندهای تشک ایرانی
همه انسان‌ها برای حفظ شادابی و سلامتی، نیازمند خواب کافی هستند. یکی از مهم‌ترین عواملی که در خواب هر فرد تاثیرگذار است، تخت خواب و تشک است. از آنجا که خرید تشک بدون تحقیق، نتیجه‌ای جز بیخوابی ندارد، ...
ادامه مطلب >
انواع پنل های خورشیدی و راهنمای انتخاب و خرید پنل خورشیدی
اگر قصد خرید پنل خورشیدی را دارید مطالب زیر را از دست ندهید.
ادامه مطلب >
نکات مهم قبل از خرید کاموا
راهکارهایی برای انتخاب کاموای مناسب برای بافتنی وجود دارد و ما قصد داریم آنها را برای شما معرفی کنیم تا در حین بافتنی دچار مشکل نشوید.بسیاری از خانم ها علاقه بسیاری به بافتنی دارند و حتی بافتنی یکی ا...
ادامه مطلب >
خواص شگفت انگیز زردچوبه برای پوست و زیبایی
ماسک زردچوبه یکی از بهترین ماسک های خانگی و طبیعی برای درخشندگی و شفافیت پوست است که با انواع پوست های حساس و چرب و خشک سازگاری دارد.
ادامه مطلب >