دوشنبه, 25 فروردین,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

چرا بهتر است انگور را به رژیم غذایی خود اضافه کنیم؟


چرا بهتر است انگور را به رژیم غذایی خود اضافه کنیم؟

در این مطلب به فواید مصرف روزانه انگور برای سلامتی بدن پرداخته شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،به نقل از اسپوتنیک، یانا گریشینا متخصص تغذیه در روسیه در مصاحبه با خبر گزاری اسپوتنیک گفت: خوردن انگور اگر از سهمیه مصرف روزانه کالری تجاوز نکند،  هیچ آسیبی به بدن نمی‌رساند.

گریشینا گفت: مفیدترین انواع انگور، انگور سیاه و قرمز است زیرا فشار خون را عادی می‌کند و برای افرادی که از بیماری‌های قلبی عروقی رنج می‌برند بسیار مفید خواهد بود.

او گفت: تعداد اسید‌های آلی موجود در انگور بسیار شگفت انگیز است، زیرا حاوی اسید‌های گالیک، تارتاریک، فرمیک، اگزالیک، مالیک، سوکسینیک و سالیسیلیک است؛ علاوه بر این، انگور به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود مشهور است.  این ویژگی به بدن کمک می‌کند تا از روند تخریب سلول‌ها و بافت‌ها جلوگیری کرده و به پاکسازی آن‌ها از سموم کمک کند.  این عوامل بیشتر در انگور سیاه یافت می‌شود، انگور همچنین دارای یک سوم  «ویتامین C» مورد نیاز روزانه بدن است که برای حفظ سیستم ایمنی بدن ضروری است.

انگور دارای ویتامین B است که نقش مهمی در تسریع روند سوخت و ساز بدن دارد. این بسیار مهم است، با متابولیسم خوب، وزن فرد طبیعی خواهد بود. این ویتامین‌ها نیز بر سلول‌های عصبی تاثیر مثبت گذاشته و مقاومت بدن را در برابر استرس افزایش می‌دهند. در نتیجه، فرد اطلاعات را با آرامش بیشتری می‌بیند و بهتر به خاطر می‌آورد. انگور‌ها شیرین هستند، اما تاثیر کمی در افزایش قند خون شما دارند، انگور شاخص قند پایینی دارد، بنابراین می‌توانید بدون خطر ابتلا به دیابت، مقدار زیادی انگور مصرف کنید، با این حال برای کسانی که از این بیماری در مرحله تشدید رنج می‌برند، استفاده از انگور باید به حداقل برسد یا به طور کامل حذف شود.

عملکرد اصلی اسید‌های موجود در انگور تشکیل میکرو فلورا، تسریع متابولیسم و ​​بهبود هضم است؛  آن‌ها همچنین به حفظ محیط اسید و باز در بدن کمک می‌کنند.  اسید سوکسینیک بر تنفس سلولی تاثیر می‌گذارد، اسید سالیسیلیک دارای اثر ضد عفونی کننده است و اسید مالیک و تارتاریک از ایجاد تومور جلوگیری می‌کند.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
آنچه باید در مورد خواص برگ انجیر بدانید
انجیر میوه ای با طبع گرم سرشار از فسفر، کلیسم و پتاسیم می باشد. برگ انجیر در درمان بیماری های پوستی و گوارشی بسیار موثر است. در این مقاله با خواص درمانی برگ انجیر آشنا خواهید شد. 
ادامه مطلب >
خواص عرق کرفس را بیشتر بشناسید
کرفس که یگ گیاه سبز رنگ شامل برگ و ساقه می‌باشد با داشتن ویتامین‌های ث، ویتامین آ، ویتامین گروه های ب، سدیم و پتاسیم و ... بیشتر از اینکه خواص تغذیه ای داشته باشد دارای خواص دارویی است. از تمامی قسمت...
ادامه مطلب >
از خواص بی نظیر گل ساعتی با خبرید؟
گل ساعتی گیاهی است که دارای خواص دارویی بسیاری می باشد، بهبود خواب و خواص ضد سرطان و کاهش افسردگی نمونه هایی از خواص بی نظیر گل ساعتی است.
ادامه مطلب >
ترخینه و فواید درمانی آن چیست ؟!
ترخینه دارای اسامی دیگری همچون ته رخینه، ته رخوانه، ته رخنه، دوینه و کشیگینه می باشد. که برای تهیه آش ترخینه مورد استفاده قرار می گیرد و از جمله مواد غذایی است که به دلیل فرآیند ساخت آن، دارای مزیت ه...
ادامه مطلب >
خواص باورنکردنی دمنوش آویشن
آویشن یک گیاه بسیار قوی است که در درمان بیماری ها بسیار موثر است و همچنین خواص بی نظیری برای سلامت پوست و مو دارد.
ادامه مطلب >
با خواص عرق بوقناق بیشتر آشنا شوید
عرق بوقناق از گیاهی دارویی است که مهمترین خاصیت درمانی آن کمک به پیشگیری و درمان دیابت است و اثرات درمانی این گیاه در عصاره و عرق آن متمرکز است .
ادامه مطلب >
آیا میدانید فلوس چیست و چه کاربردی دارد؟
فلوس ویژگیهای بی نظیری برای سلامتی دارد . در صورت مصرف آن برای لاغری مفید است و موجب سیستم گوارش شما می گردد.
ادامه مطلب >
خواص گلبرگ زعفران را میدانید؟
شاید تا بحال برایتان سوال شده است که آیا گلبرگ زعفران هم مثل خود زعفران کاربردی دارد و مثل خود زعفران از خواص درمانی برخوردار است و یا خیر؟ ما در این مقاله به بررسی خواص گل زعفران می پردازیم و روش ته...
ادامه مطلب >
خواص سقز را بهتر بشناسید
سقز یک ماده بسیار مغذی است که خواص و مزایای بی شماری برخوردار است، از خواص سقز می توان به کاهش کلسترول، کمک به دیابتی ها و درمان زخم ها اشاره کرد.
ادامه مطلب >