یکشنبه, 24 فروردین,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

با برنج شفته چه کنیم؟


با برنج شفته چه کنیم؟

شاید برای شما نیز پیش آمده که برنجتان شفته شده باشد. در این مواقع چنانچه زمان کافی داشته باشید میتوانید پلو جدید درست کنید یا اینکه به جای برنج یک غذای دیگر که با برنج پخته شده درست میشود مانند سوپ، آش ، شیربرنج ، کوکو یا کوفته برنجی و … درست کنید ولی اگر مهمان داشته باشید و زمان کافی نداشته باشید حتما از این که برنجتان شفته شده نگران و کلافه خواهید شد.

با برنج شفته چه کنیم؟

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

راهکارهایی برای برنج شفته.

با برنج شفته چه کنیم؟

راهکارهایی برای برنج شفته

*برنج را زیاد هم نزنید:

خیلی از افراد، وقتی که برنجشان شفته می شود شروع میکنند به کفگیر زدن به برنج و اصلا نمی دانند که با این کار برنج بیشتر له می شود.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

برنج شفته.

برنج را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید:

برنج را سریع درون آبکش ریخته و روی آن آب سرد بریزید. این کار سبب میشود لعاب اضافه برنج بیرون برود و در ضمن آب سرد سبب میشود برنج نرم تر از این نشود.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

با برنج شفته چه کنیم.

کف برنج ته دیگ بگذارید: 

چنانچه برنج شما شفته شده، حتما ته آن ته دیگ نان یا سیب زمینی بگذارید. به این ترتیب، چنانچه کسی به خاطر نرم و خمیری شدن برنج کمتر برنج خورد می‌تواند کنار غذا از ته دیگ استفاده کند. درضمن یک ته دیگ طلایی جذاب نظر مهمان ها را از نرم شدن برنج قدری پرت میکند.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

نحوه نجات دادن برنج شفته.

به برنج روغن اضافه کنید:

برای سلامتی و رژیمی بودن برنج به آن روغن اضافه نکنید، ولی زمانی که برنج شفته می‌شود لازم است حتما به برنج روغن داغ یا کره اضافه کنید چون روغن سبب میشود دانه های برنج از هم جدا شوند و بهتر دیده شوند، این کار وقتی برنج نرم شده به بهتر شدن ظاهر برنج کمک بسیاری میکند بنابراین حتما این کار را انجام دهید.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

روش های استفاده مجدد از برنج شفته شده.

به برنج آب اضافه نکنید:

برخی از افراد زمانی پلو را آبکش میکنند قدری آب به کناره آن اضافه میکنند تا برنج بخار کند و دم بکشد. ولی این کار را زمانی برنجتان شفته شده اصلا انجام ندهید. چون ما الان باید همه سعی مان را بکنیم آب اضافه برنج خارج شود تا خمیرتر نشود.

 

در قابلمه را باز یا نیمه باز بگذارید:

اگر عادت دارید برای دم کردن پلو در قابلمه را کیپ کنید یا از دم کنی استفاده کنید اگر برنج شفته شد این کار را کنید و از دم کنی استفاده نکنید و در قابلمه را نیمه باز یا کاملا باز بگذارید. اگر در قابلمه بسته باشد ، بخار آب به صورت قطره های آب به داخل پلو برمیگردد و سبب میشود نرم تر شود. نگران پخته شدن برنج نباشید چون همین حالا نیز برنج شما زیادی پخته شده !

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

با برنج شفته چیکار کنیم.

برای بخار کردن آب اضافی برنج، شعله را بیشتر کنید:

بیشتر کردن شعله سبب میشود آب اضافی برنج تبخیر شود و قدری خشک تر شود. ولی مراقب باشید برنج را نسوزانید. 

 

پس از آماده شدن برنج زیرش را خاموش کنید و بگذارید قدری سرد شود:

البته ما این نمی گوییم برنج را سرد و یخ سرو کنید فقط چند لحظه بگذارید بخار برنج خارج شود و قدری از از حالت نرمی در بیاید .

 

سعی کنید برنج را قالبی در آورید:

همان گونه که میدانید برای داشتن برنج قالبی لازم است قدری برنج نرم تر برداشته شود پس میتوانید به این بهانه که میخواستید برنج را در قالب های آماده (قالب های گرد ، قلب، گل و … ) سرو کنید گذاشته اید برنج قدری نرم‌تر شود.

 

برنج شفته,راهکارهایی برای برنج شفته,با برنج شفته چه کنیم

اگر برنج شفته شد چه کنیم.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
آنچه باید در مورد خواص برگ انجیر بدانید
انجیر میوه ای با طبع گرم سرشار از فسفر، کلیسم و پتاسیم می باشد. برگ انجیر در درمان بیماری های پوستی و گوارشی بسیار موثر است. در این مقاله با خواص درمانی برگ انجیر آشنا خواهید شد. 
ادامه مطلب >
خواص سقز را بهتر بشناسید
سقز یک ماده بسیار مغذی است که خواص و مزایای بی شماری برخوردار است، از خواص سقز می توان به کاهش کلسترول، کمک به دیابتی ها و درمان زخم ها اشاره کرد.
ادامه مطلب >
خواص باورنکردنی دمنوش آویشن
آویشن یک گیاه بسیار قوی است که در درمان بیماری ها بسیار موثر است و همچنین خواص بی نظیری برای سلامت پوست و مو دارد.
ادامه مطلب >
آیا میدانید فلوس چیست و چه کاربردی دارد؟
فلوس ویژگیهای بی نظیری برای سلامتی دارد . در صورت مصرف آن برای لاغری مفید است و موجب سیستم گوارش شما می گردد.
ادامه مطلب >
از خواص بی نظیر گل ساعتی با خبرید؟
گل ساعتی گیاهی است که دارای خواص دارویی بسیاری می باشد، بهبود خواب و خواص ضد سرطان و کاهش افسردگی نمونه هایی از خواص بی نظیر گل ساعتی است.
ادامه مطلب >
خواص عرق کرفس را بیشتر بشناسید
کرفس که یگ گیاه سبز رنگ شامل برگ و ساقه می‌باشد با داشتن ویتامین‌های ث، ویتامین آ، ویتامین گروه های ب، سدیم و پتاسیم و ... بیشتر از اینکه خواص تغذیه ای داشته باشد دارای خواص دارویی است. از تمامی قسمت...
ادامه مطلب >
ترخینه و فواید درمانی آن چیست ؟!
ترخینه دارای اسامی دیگری همچون ته رخینه، ته رخوانه، ته رخنه، دوینه و کشیگینه می باشد. که برای تهیه آش ترخینه مورد استفاده قرار می گیرد و از جمله مواد غذایی است که به دلیل فرآیند ساخت آن، دارای مزیت ه...
ادامه مطلب >
با خواص عرق بوقناق بیشتر آشنا شوید
عرق بوقناق از گیاهی دارویی است که مهمترین خاصیت درمانی آن کمک به پیشگیری و درمان دیابت است و اثرات درمانی این گیاه در عصاره و عرق آن متمرکز است .
ادامه مطلب >
خواص گلبرگ زعفران را میدانید؟
شاید تا بحال برایتان سوال شده است که آیا گلبرگ زعفران هم مثل خود زعفران کاربردی دارد و مثل خود زعفران از خواص درمانی برخوردار است و یا خیر؟ ما در این مقاله به بررسی خواص گل زعفران می پردازیم و روش ته...
ادامه مطلب >