ﺳﻪشنبه, 31 تیر,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

مهر مادر، شیر مادر، بیسکویت مادر


مهر مادر، شیر مادر، بیسکویت مادر

خوشحالیم که در گوشه‌ای از خاطرات کودکیتان، شیرینی بیسکویت مادر جای دارد.

بیسکویت مادر را به عنوان میان‌وعده‌ای سالم و خوشمزه برای کودکان می‌شناسیم. همینطور بزرگسالان هم زمانی که می‌خواهند یک عصرانه سالم را با خیال راحت و در موقعیت‌های مختلف داشته‌باشند، بیسکویت مادر را انتخاب می‌کنند.در این نوشته به چند ویژگی مهم بیسکویت مادر که آن را در خانواده محصولات سلامت‌محور قرار می‌دهد اشاره می‌کنیم.

خیلی چیزها ما را به یاد گذشته و خاطراتمان می‌اندازد. با بعضی از آن‌ها خوش‌حال می‌شویم و یادآوری برخی برایمان سخت است. خاطرات کودکی معمولاً برایمان لذت‌بخشند و تداعیشان لبخندی بر لبانمان می‌نشاند. خوشحالیم که در گوشه‌ای از خاطرات کودکیتان، شیرینی بیسکویت مادر جای دارد.

بیسکویت مادر قدیمی‌ترین بیسکویت‌ تولیدشده در ایران است که از سال ۱۳۳۷ توسط شرکت ویتانا تولید می‌شود.بیسکویت مادر به دلیل داشتن ترکیب و مواد اولیه ای مثل جوانۀ گندم، عصارۀ مالت، شیر و تخم‌مرغ، پروتئین‌های لازم و ویتامین‌های محلول در چربی مثل K-E-D-A میان‌وعده‌ای مناسب برای کودکان به‌شمار می‌آید. بنابراین از شش‌ ماهگی امکان خوردن بیسکویت مادر وجود دارد، زیرا مراحل پخت کامل بیسکویت مادر باعث می‌شود تا بیسکویت به‌ راحتی قابل هضم باشد. همچنین به دلیل افزودن مقدار مشخصی املاح ضروری مثل کلسیم، احتمال نفخ و ترش کردن معدۀ کودک کم است.بیسکویت مادر میان‌وعده‌ایست غنی از مواد معدنی و پروتئینی و از سوی دیگر کالری زیادی ندارد و عامل چاقی کودکان هم نخواهدبود.

 شعار این بیسکویت برای سال‌ها این بود:

مهر مادر، شیر مادر، بیسکویت مادر

کارخانه ویتانا در سال ۱۳۳۵ توسط برادران تهرانچی در خیابان امیریه در تهران راه‌اندازی شد. برادران تهرانچی از آلمان و انگلیس دستگاه‌های بیسکویت‌سازی وارد کردند و تولید مستمر بیسکویت را در کارخانهٔ این شرکت آغاز نمودند. این شرکت در ابتدا، یعنی حدود سال‌های ۱۳۳۳ به‌ صورت کارگاه کوچکی بود که بعدها بزرگ‌تر شد، به مکان فعلی‌اش انتقال یافت. بر اساس اسناد و مدارک سازمان ثبت شرکت‌ها، ویتانا اولین تولیدکنندهٔ بیسکویت و نان صنعتی در ایران است. آن‌ها یک جمله معروف داشتند: «بیسکویت مادر باید به راحتی با دندان شکسته شود و با آب دهان نرم شود.» ویتانا از سال ۱۳۸۷ با مالکیت بخش خصوصی به کار خود ادامه می‌دهد.

 

انواع بیسکویت مادر

 

بیسکویت مادر نارگیلی

این بیسکویت یکی از انواع بیسکویت مادر است که حاوی پودر نارگیل است. به دلیل پخت خاص بیسکویت مادر هضم آن برای دستگاه گوارش آسان و برای همۀ افراد در تمام سنین قابل استفاده است. این محصول برای معده‌های حساس مناسب است و از رفلاکس معده جلوگیری می‌کند.

 

بیسکویت مادر عسلی

این بیسکویت یکی از انواع بیسکویت مادر است که حاوی عسل طبیعی است. به دلیل پخت خاص بیسکویت مادر هضم آن برای دستگاه گوارش آسان و برای همۀ افراد در تمام سنین قابل استفاده است. این محصول برای معده‌های حساس مناسب است و از رفلاکس معده جلوگیری می‌کند.

 

بیسکویت مادر شیری

این بیسکویت یکی از انواع بیسکویت مادر است که حاوی اسانس شیر است. به دلیل پخت خاص بیسکویت مادر هضم آن برای دستگاه گوارش آسان و برای همۀ افراد در تمام سنین قابل استفاده است. این محصول برای معده‌های حساس مناسب است و از رفلاکس معده جلوگیری می‌کند.

 

بیسکویت جنگل مادر

بیسکویت جنگل مادر، عضوی از خانوادۀ بیسکویت‌ های مادر است که دارای اشکال کودکانه است. به دلیل پخت خاص بیسکویت مادر هضم آن برای دستگاه گوارش آسان و برای همۀ افراد در تمام سنین قابل استفاده است. این محصول برای معده‌های حساس مناسب است و از رفلاکس معده جلوگیری می‌کند.

 

 بیسکویت مادر ممتاز

به دلیل پخت خاص بیسکویت مادر هضم آن برای دستگاه گوارش آسان و برای همۀ افراد در تمام سنین قابل استفاده است. این محصول برای معده‌های حساس مناسب است و از رفلاکس معده جلوگیری می‌کند.

 

ویژگی های بیسکویت مادر:

حاوی پروتئین‌هایی با منابع گیاهی و حیوانی، دارای روغن مناسب بدون اسید چرب ترانس، حاوی اسیدهای آمینۀ ضروری مورد نیاز بدن، منبع مناسب کربوهیدرات و تأمین‌کنندۀ اصلی انرژی بدن

حاوی املاح ضروری مورد نیاز بدن، زمان ماندگاری بالا، امکان مصرف به‌ عنوان میان‌ وعده یا غذای اصلی، حاوی ویتامین‌های گروه B که به رشد کودک کمک می‌کند، فاقد رنگ‌های مصنوعی، فاقد نگه‌ دارنده

 

بیسکویت مادر به مناسبت بازگشایی مدارس هر شب جایزه میدهد.برای شرکت در قرعه کشی ، عکس های خودتان را که با بیسکوییت مادر گرفته اید به شرکت ویتانا ارسال نمایید تا یکی از برندگان جایزه (دوچرخه) باشید. جهت اطلاعات بیشتر عدد یک را به شماره 30001155 پیامک نمایید.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
آداب و رسوم شیرازی ها در شب یلدا؛ از حافظ خوانی تا فال کلوک و...
مردم شیراز شب یلدا را با آداب و رسوم و خوراکی های خاص خود جشن میگیرند و به شب زنده داری و دورهمی در این شب می پردازند.
ادامه مطلب >
واقعیت های شگفت انگیز در مورد برج ایفل که باید بدانید
برج ایفل از مشهورترین برج های دنیاست که وزن آن حدود 10هزار تن می باشد و وزن رنگی که برای آن استفاده شده است معادل 30 فیل است.
ادامه مطلب >
چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟
زیتون از ارزش غذایی فوق العاده ای برخوردار است و از خوش طعم ترین خوردنی ها در کنار غذا می باشد اما بعضی از زیتون ها تلخ هستند، برای رفع تلخی زیتون چه کنیم؟
ادامه مطلب >
خاصیت و همچنین عوارض احتمالی آب کرفس
کرفس یکی از پرخاصیت ترین گیاهان است که فواید زیادی برای بدن دارد اما مصرف بیش از حد آب کرفس موجب ایجاد عوارضی مانند افت فشارخون، آسیب های کلیوی و آلرژی می شود.
ادامه مطلب >
تاریخچه و آداب و رسوم شب یلدا (چله) در ایران
 شب یلدا بلندترین شب سال است، اما می‌توان جور دیگری به یلدا نگاه کرد‌: اینکه یلدا سرآغازی است برای شکستن شب و از این شب، به بعد روز و روشنایی بیشتر و بیشتر می‌شود، پس یلدا مقدمه و طلیعه روزهای بلند ا...
ادامه مطلب >
آموزش پخت و طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر
مرغ شکم پر یکی از غذاهای پرطرفدار با طعم بسیار دلچسب و لذیذ است که برای پذیرایی ها و محافل رسمی بسیار مناسب می باشد.
ادامه مطلب >
فواید و مضرات زرده تخم مرغ را بشناسید
زرده تخم مرغ اثرات فوق العاده ای بر روی پوست و مو دارد و همچنین “زرده تخم مرغ” حاوی مقدار زیادی کلسیم ، منیزیم و آهن است.
ادامه مطلب >
چی بخورم تا جنینم دختر بشه ؟
یکی از عوامل مهمی که در دختر شدن جنین تاثیر می گذارد تغذیه است برای دختر دار شدن نباید از غذاهای قلیایی و نمک استفاده کرد.
ادامه مطلب >
کاردستی شب یلدا با نمد
تم شب یلدا با نمد به خوبی جور درمی‌آید. ببینید چه وسایل جالب و چشم‌گیری وجود دارند که می‌توانند ماندگار هم باشند و برای شب یلدای سال بعدتان هم استفاده شوند
ادامه مطلب >