شنبه, 22 آذر,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

روش های مختلف طرز تهیه تاس کباب خوشمزه


روش های مختلف طرز تهیه تاس کباب خوشمزه

تاس کباب یک خوراک سنتی و خیلی خوشمزه است که همراه با سبزیجات مختلفی درست می شود. تاس کباب جزو غذاهای پر ویتامین و رژیمی است. به دلیل داشتن فیبر زیاد برای کسانی که یبوست دارند، بسیار مناسب است. برای تهیه این تاس کباب مواد را لایه لایه روی هم بچینید و بپزید.

روش های مختلف طرز تهیه تاس کباب خوشمزه.

 پخت تاس کباب بادمجان و به, درست کردن تاس کباب بادمجان و به

طرز تهیه تاس کباب بادمجان و به:

مواد لازم برای تهیه تاس کباب بادمجان و به : 

گوشت  300 گرم
به متوسط 2 عدد
سیب زمینی درشت  3 عدد
 بادمجان متوسط 4 عدد 
 هویج بزرگ 1 عدد 
پیاز درشت  1 عدد
 آلو نصف پیمانه
گوجه فرنگی درشت 2 عدد
 رب گوجه فرنگی 1-2 قاشق غذاخوری 
گرد غوره نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
سیر 2 حبه

 

طرز تهیه تاس کباب بادمجان و به :

ابتدا گوشت را با پیاز و نمک و فلفل بپزید و کنار بگذارید. (می توانید گوشت را نیم پز کنید اجازه ندهید خیلی نرم شود) سپس تمام مواد را بشویید بادمجان و سیب زمینی پوست بگیرید و تمامی مواد را به صورت حلقه ای برش بزنید (برای زیبایی می توانید از قالب استفاده کنید یا فقط بعضی از مواد را قالب بزنید.) 

 

کف قابلمه مقداری روغن بریزید و پیازهای حلقه ای را کف آن بچینید و روی آن سیب زمینی و بادمجان ها و هویج و بعد گوجه و گوشت و آلو را به صورت لایه ای بچینید و دوباره لایه ها را تکرار کنید تا موادتان تمام شود و در آخر روی آن حبه های سیر را بریزید و آلوها را قرار بدهید.

 

رب گوجه را با کمی روغن تفت بدهید و نمک و فلفل و زردچوبه و گرد غوره را به آن اضافه کنید و سپس آب گوشت را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید و روی موادتان بریزید.

 

سپس با شعله ملایم اجازه بدهید تا تاس کباب تان به آرامی بپزد. زمانی که سیب زمینی ها مغز پخت شدند. تاس کباب شما آماده است.

 

تاس کباب بادمجان و به,طرز پخت تاس کباب بادمجان و به

طرز تهیه تاس کباب بادمجان و به

 

نکاتی برای پخت تاس کباب بادمجان و به :

اگر دوست ندارید طعم آن به شیرینی بزند آلوهای آن را کمتر کنید البته تاس کباب به صورت سلیقه ای است می توانید بعضی مواد را حذف یا کم و زیاد کنید.

 

برای پخت تاس کباب بادمجان و به از گوشت به صورت خورشتی خرد کنید و استفاده کنید.

 

بادمجان ها را پوست بکنید و به قطعات مربعی شکل یا حلقه ای برش بزنید، به مدت نیم ساعت داخل آب و نمک بریزید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود سپس آبکش کنید.

 

سیب زمینی ها را نیز می توانید به صورت نگینی درشت هم خرد کنید.

در صورت تمایل می توانید سیر را حذف کنید.

اگر آب گوشتتان کم بود یا نداشتید می توانید از آب معمولی هم استفاده کنید.

 

 پخت تاس کباب, درست کردن تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب

 

تاس کباب با گوشت چرخ کرده:

مواد لازم تاس کباب :

گوشت خورشتی یا چرخ کرده 200 گرم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
پیاز بزرگ  1 عدد
 هویج   1 عدد
 سیب زمینی

 2 عدد

 گوجه فرنگی

2 عدد

 آلو  4-5 عدد
رب گوجه فرنگی   1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه تاس کباب :

ابتدا پیازها رانگینی خرد کنید، و در تابه مناسب با کمی روغن تفت بدهید تا نرم شوند سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.

 

و تفت بدهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود. به جای گوشت چرخکرده می توانید از گوشت خورشتی در اندازه های متوسط استفاده کنید و با پیاز تفت بدهید. پس از سرخ شدن گوشت 2 لیوان آب به آن اضافه کنید.

 

در ابتدا حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید و سپس حرارت را متوسط کنید تا زودتر مغز پخت شود. بعد از اینکه گوشت ها پختند رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و سیب زمینی ها را پوست بگیرید.

 

و بشویید و به صورت حلقه حلقه برش بدهید و روی گوشت مرتب بچینید، سپس هویج را حلقه ای برش بدهید و روی سیب زمینی ها بچینید و در آخر گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه خرد کنید و روی آن بچینید آلوها را هم در چند گوشه ی آن قرار بدهید.

 

و روی مواد می چینیم و نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی مواد بپاشید و نصف لیوان آب روی تاس کباب بریزید و درب تابه را بگذارید. ابتدا حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید تا به مدت تقریبا ۲ ساعت بپزد.

 

تاس کباب آماده شده است می توانید آن را بدون آب میل کنید و یا اگر تمایل دارید کمی آب داشته باشد زودتر زیر حرارت را خاموش کنید تا آب غذا تبخیر نشده باشد.

این غذای اصیل و مقوی ایرانی را می توانید با نان یا پلو سرو کنید.

 

 تاس کباب,طرز پخت تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب

 

تاس کباب با گوشت خورشتی:

مواد لازم برای تاس کباب :

 گوشت خورشتی 200 گرم 
 سیب زمینی 3 عدد 
 پیاز بزرگ  1 عدد
گوجه فرنگی   2 عدد
 رب گوجه فرنگی  1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه تاس کباب :

برای طرز تهیه تاس کباب ابتدا پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید سپس گوشت ها را نازک برش بزنید تا راحت بپزند و با پیاز سرخ کنید سپس سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی درشت خرد کنید و به گوشت ها اضافه کنید و مخلوط کنید سپس گوجه ها را درشت خرد کنید و به مواد اضافه کنید نمک و فلفل و زردچوبه را به رب  گوجه فرنگی اضافه کنید و هم بزنید و مقداری آب به آن اضافه کنید و روی مواد داخل قابلمه بریزید و هم بزنید روی موادتان آب بریزید تا حدی که روی مواد را آب بگیرد و اجازه بدهید بجوشد سپس شعله آن را کمتر کنید تا به آرامی بپزند.

 

دقت کنید سیب زمینی ها نباید سرخ شوند زیرا سریع پخته می شوند و در آخر پخت سیب زمینی ها له می شوند.

 

نکاتی برای پخت تاس کباب :

مواد و میزان آن ها داخل تاس کباب کاملا سلیقه ای است و می توانید آن ها را تغییر بدهید.

 

تاس کباب با مرغ:

به طور معمول تاس کباب با گوشت قرمز تهیه می شود اما اگر شما به هر دلیلی نمی خواهید از گوشت قرمز استفاده کنید می توانید این غذا را با مرغ بپزید. برای این منظور کافی است گوشت قرمز را حذف کنید و دو برابر آن گوشت مرغ اضافه کنید.

 

تاس کباب رژیمی:

برای تهیه تاس کباب رژیمی یا گیاهی می توانید گوشت را حذف کنید و فقط از سبزیجات آن استفاده کنید.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
روغن تقویت کننده ریش چیست؟+خواص آن
ریش و سبیل یکی از عوامل بسیار موثر در جذابیت ظاهری آقایان است. اکثر آقایان دوست دارند که ریش و سبیل آن ها پرپشت و مرتب باشد تا جذاب تر به نظر برسند. اما بسیاری از مردان ریش و سبیل ضعیف و کم پشت داشته...
ادامه مطلب >
راهنمای انتخاب و خرید بهترین آب مرکبات گیری+بررسی
مرکبات سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان می باشد که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت قلب و عروق، کاهش ابتلا به بیماری های کلیوی خواهد شد. مرکبات شامل میوه هایی همانند پرتقال، نارنگی، لیمو، گریپ فروت...
ادامه مطلب >
نوار موبر چیست؟+ نحوه استفاده
اصلاح موهای بدن، صورت، نقاط حساس برای بسیاری از خانم ها و آقایان کاری زمانبر، دردناک و دشوار به حساب می آید اما می توانید از روش هایی استفاده نمایید که به سرعت و با درد کمتری موهای زائدتان را اصلاح ک...
ادامه مطلب >
شارژر فندکی ماشین چیست؟ راهنمای خرید و بررسی مزایا و معایب
شارژر فندکی (car charger) یک وسیله کوچک و کاربردی می باشد که همانطور که از نامش پیداست به جای اتصال به پریز برق قابلیت اتصال به سوکت فندکی خودرو را دارند و برق خود را از طریق فندک ماشین تامین می کنند...
ادامه مطلب >
راههای صحیح نگهداری پیاز در یخچال ، فریزر و انبار
نگهداری پیاز در یخچال باعث می شود تا به مدت طولانی تری بتوانید از آن ها استفاده کنید اما باید حواستان باشد که خواص خود را از دست ندهند.
ادامه مطلب >
کیسه آب کوهنوردی یا کمل بک چیست؟ + نحوه استفاده
کمل بک ها (پک هیدراتاسیون یا کیسه آب) اصولا برای نوشیدن راحت آب طراحی شده اند. استفاده از این وسیله باعث میشود که آب خوردن بسیار آسانتر شده و نیازی به توقف برای نوشیدن نداشته باشید.
ادامه مطلب >
این اشتباهات را در فریز کردن گوشت نکنید!
فریز کردن روش رایج برای نگه داری از گوشت است اما اشتباه بزرگی که بسیاری از خانم ها در فریز کردن آن انجام میدهند باعث بروز مشکلات زیادی میشود.
ادامه مطلب >
خواص فوق العاده چای ترش و عوارض آن + شیوه دم کردن
چای ترش از فواید بسیار فوق العاده ای برای سلامتی برخوردار است و همچنین مصرف چای ترش برای برخی از افراد می تواند عوارضی را به همراه داشته باشد.
ادامه مطلب >