شنبه, 15 شهریور,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

چرا مرغ را قبل از پخت نباید شست؟


چرا مرغ را قبل از پخت نباید شست؟

شستشوی مرغ قبل از طبخ آن می تواند خطرات جدی را به همراه داشته باشد، در ادامه از خطرات جدی و عوارض شستشوی مرغ قبل از طبخ آن مطلع خواهید شد. پژوهشی جدید نشان می‌دهد بر خلاف عادت معمول، مرغ‌ را نباید قبل از پختن شست.

شستن مرغ خام، به دلیل گسترش عفونت، می تواند خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را افزایش دهد. کارشناسان تأکید کردند که شستشوی مرغ قبل از پخت و پز باکتری مرگبار به نام «کمپیلوباکتر» را پخش می کند. این باکتری چیزهای اطراف مانند سطوح کار، لباس و تجهیزات پخت و پز از طریق پاشیده شدن قطرات آب، آلوده می کند.


برخی از اشتباه ها چنان میان افراد رایج هستند که اثبات اشتباه بودن آن‌ها دشوار می‌شود. یکی از این اشتباه‌های رایج شستن مرغ خام است؛ با انجام این کار نه تنها مرغ تمیز بلکه آلوده‌تر نیز می‌شود زیرا شما با شستن آن باکتری‌ها و میکروب‌های موجود در سطح آن را پراکنده و پخش می‌کنید.

 

 بسیاری از عادت‌های اشتباه وجود دارد که از نسلی به نسل دیگر انتقال می‌یابد اما پژوهش‌های جدید هر روز مطالب جدیدی را کشف می‌کنند که ما خلاف آن را درست پنداشته و یا آن را از مسائل قطعی به شمار می‌آوردیم.

یکی از این موارد که اکثر ما آن را انجام می‌دهیم، شستن مرغ است. بسیاری از ما پیش از پخت مرغ آن را می‌شوییم اما یک پژوهش جدید می‌گوید بهتر است مرغ پیش از پختن شسته نشود؛ چرا که این مسئله می‌تواند باعث مسمومیت شود.

 

بسیاری از افراد عادت دارند تا مرغ را پیش از پختن به چندین علت بشویند؛ از جمله اینکه پدرانشان این کار را انجام می‌دادند و بر این باور بودند باید خون و ... را از مرغ شست تا گوشت دلپذیرتر شود. اما بر اساس پژوهشی که ازسوی مجله «Journal of Food Protection» به انجام رسیده، شستن مرغ پیش از پخت، احتمال ابتلا به مسمومیت را افزایش می‌دهد.

پژوهشگران ۳۰۰ نفر را در آزمایشگاه در حالی که ران مرغ و سالاد را به همان شکلی که در خانه تهیه می‌کردند، تحت نظر گرفتند و مشخص شد کسانی که گوشت مرغ را می‌شویند، باکتری‌های زیادی را در آشپزخانه باقی می‌گذارند که همین مسئله، خطر مسمومیت را افزایش می‌دهد.

 

هم چنین بخوانید:

اشتباهات خطرناک در هنگام طبخ مرغ و شستشو

شستن مرغ

 

در این پژوهش مشخص شد شرکت‌کنندگان، ۲۶ درصد از باکتری‌ها را به سالادی که آن را آماده می‌کردند، منتقل کردند. در این پژوهش معلوم شد افرادی که دست هایشان را پس از آماده کردن مرغ نشویند، می‌توانند باکتری‌ها را منتقل کنند.

راه‌های زیادی برای جلوگیری از این مسئله وجود دارد، از جمله آن‌ها شستن دست‌ها با صابون به مدت دست کم ۲۰ ثانیه و خشک کردن آنها، پس از آماده سازی گوشت است. همچنین بایستی سالاد را قبل از تهیه گوشت آماده کرد تا از انتقال باکتری‌ها موجود در گوشت به سالاد جلوگیری شود.

همچنین باید از تخته گوشت و یا چاقویی که برای آماده سازی گوشت استفاده کرده اید، برای آماده کردن مواد غذایی دیگر استفاده نکنید و مرغ‌ها را باید در ۷۴ درجه سانتی گراد و گوشت گوسفند و گاو را نیز باید در دمای ۶۳ درجه به بالا پخت.

منبع: مجله Food Protection

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
چطور یک ویلای مناسب انتخاب کنیم؟
خرید ویلا آرزوی بزرگ بسیاری از افراد است. در طول زندگی هر یک از افراد ممکن است اتفاقاتی رخ بدهند که روح و روان آن‌ها را تحت تاثیر قرار داده و دچار روزمرگی شوند؛ با خرید یک ویلای زیبا در منطقه‌ای دور ...
ادامه مطلب >
چطور بخاری خودرو را در هوای سرد تنظیم کنیم؟
چیزی به فصل زمستان نمانده است؛ روزهایی که صاحبان وسایل نقلیه باید خود را برای خرید ضد یخ آماده کنند. دیگر کم کم نوبت به راه اندازی بخاری خودرو در فصل سرما هم می‌رسد.
ادامه مطلب >
نکات مهم هنگام انتخاب پکیج
یکی از دغدغه‌های همه ما هنگام خرید لوازم گرمایشی منزل، این است که هنگام خرید پکیج به چه نکاتی توجه کنیم تا پکیج خریداری شده، پاسخگوی نیازهای ما باشد؟ برای داشتن یک پکیج دیواری مناسب، باید نکاتی از قب...
ادامه مطلب >
تولید کیک رولتی بسته بندی
کیک رولتی از کیک های بسیار پر طرفدار می باشد که اکثراً آن را دوست دارند.قیمت کیک ها بسته به اندازه و نوع آن و مواد به کار رفته آن و همچنین برند شرکت تولید کننده آن متفاوت می باشد. کارخانه نظری با کیف...
ادامه مطلب >
معرفی 6 چسب نواری که همه جا کاربرد داره !
از آنجا که چسب نواری پرمصرف ترین اقلام می باشد. در نتیجه لزوم استفاده از چسب های نواری با کیفیت نیز مهم می باشد.
ادامه مطلب >
بررسی تفاوت ویدئو پروژکتور لیزری با LED و هالوژنی
استفاده از پروژکتورها در مکان‌های مختلف و با اهداف گوناگون روزبه‌روز در حال افزایش است.برای متقاضیان خرید پروژکتور همیشه یک سوال مهم وجود دارد. ویدئو پروژکتور لیزری، هالوژنی یا LED ؟ کدام برای من منا...
ادامه مطلب >
چطور میتونم ماشین عروس اجاره کنم؟ تجربه‌ای متفاوت و زیبا
معمولا تمام افرادی که مراسم عروسیشان نزدیک است دغدغه‌ها و نگرانی‌هایی بابت تدارک این مراسم دارند.که یکی از آنها تهیه ماشین می باشد پس از راحلی خوب برای این کار می خواهید در ادامه با ما همراباشد 
ادامه مطلب >
گاز فریون یا گاز مبرد چیست و انواع آن کدام است؟
گاز مبرد که به عنوان یک ترکیب شیمیایی دارای نقطه جوش پایینی است به همین دلیل در حالت مایع، گرما را از محیط دریافت نموده و بخار می شود، سپس در کمپرسور تحت فشار قرار گرفته و به حالت مایع باز می گردد، ت...
ادامه مطلب >
لجستیک چیست ؟ و انواع آن کدامند ؟
شاید تا بحال شما نیز با اصطلاح لجستیک، در دنیای امروز روبرو شده باشید که بسیار پرکاربرد و استفاده از آن بسیار مرسوم است.در ادامه با توضیحاتی اجمالی این موضوع را برای شما باز خواهیم کرد پس با ما در رس...
ادامه مطلب >