شنبه, 23 فروردین,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

انواع پارتیشن اداری وکاربردهای پارتیشن اداری


انواع پارتیشن اداری وکاربردهای پارتیشن اداری

پارتیشن اداری یکی از فاکتورهای مهم در طراحی فضاهای اداری است. محیط کاری یکی از مهم ترین شاخص های تاثیرگذار بر بهره وری سازمان است. یک فرصت برای الهام بخشیدن به پرسنل و محرک کسب و کار شما است.

یکی از تجهیزات مهم و کاربردی در زمینه‌ی جداسازی فضای داخلی، پارتیشن نام دارد. پارتیشن به معنای جداسازی و تقسیم بندی می‌باشد که می‌توان به وسیله‌ی آن، فضای داخلی یک ساختمان را قسمت بندی کرد و به صورت بهینه از هر قسمت استفاده کرد. پارتیشن‌ها به دو دسته‌ی کلی پارتیشن اداری و پارتیشن خانگی تقسیم می‌شوند. در این مطلب بحث مورد نظر ما در مورد انواع مدل‌های پارتیشن اداری است و پارتیشن خانگی مد نظر ما نیست.

 

پارتیشن اداری چیست؟

در شرکت‌ها و ادارات بسیاری برای استفاده‌ی بهینه از محیط از پارتیشن اداری استفاده می‌شود زیرا می‌توان به وسیله‌ی آن در هر بخش، عملکرد متفاوتی انجام داد. این نوع پارتیشن‌ها علاوه بر کاربردی بودن، ظاهر بسیار شیک و خاصی برای اداره و شرکت به وجود می‌آورد. زیرا این پارتیشن‌ها در مدل‌ها و جنس‌های مختلفی در بازار وجود دارند که شما می‌توانید بر حسب سلیقه و دکوراسیون اداره، متناسب‌ترین نمونه‌ی پارتیشن را انتخاب کنید.

از مهم‌ترین دلایل استفاده از پارتیشن اداری می‌توان به ایجاد اتاق‌های مختلف و مجزا، بالا بردن کارایی کارمندان، پنهان کردن عیب‌ها و مشکلات، جداسازی قسمت‌ها ورودی شرکت و … اشاره کرد.

به وسیله‌ی پارتیشن‌ها می‌توان به راحتی اتاق‌های کوچک و بزرگ را به وجود آورد تا بر حسب نیاز افراد از مبلمان اداری در آن‌ها استفاده کنند. علاوه بر این مورد در برخی از سازمان‌ها و شرکت‌ها عیب‌هایی در ظاهر ساختمان وجود دارد که می‌توان به وسیله‌ی این پارتیشن‌ها، آن‌ها را پنهان کرد تا ظاهر اداره با مشکل مواجه نشود. علاوه بر این اگر از پارتیشن در محیط کار استفاده شود، کارایی و عملکرد کارمندان بدون شک بهتر خواهد شد زیرا خود را در دید دیگران می‌پندارد.

راهنمای خرید پارتیشن اداری

 

انواع مدل‌های پارتیشن اداری:

ادارات و شرکت‌های زیادی برای زیباسازی و استفاده‌ی بهینه از فضای محیط اداره، از انواع مختلف پارتیشن اداری استفاده می‌کنند. به دلیل استقبال زیاد مردم از این پارتیشن‌ها انواع مختلفی از آن طراحی و ساخته شده است که برخی از کاربرد ترین آن‌ها به صورت زیر است.

پارتیشن اداری چرخشی:

یکی از مدل‌های زیبا از پارتیشن، نمونه‌ی چرخشی یا نواری آن است. دیواره‌های این پارتیشن‌ها به صورت میله‌ای یا نواری ساخته می‌شوند که زیبایی چشم نوازی دارد. برای عمل باز و بسته شدن این پارتیشن، دیواره‌ها روی محور خود می‌چرخند و به صورت منحصر به فردی کار خود را انجام می‌دهند. در زمان باز و بسته شدن سایه روشنی ایجاد می‌شود که به زیبایی آن می‌افزاید.

 

پارتیشن اداری ریلی:

یکی دیگر از مدل‌های پارتیشن، نمونه‌ی ریلی آن است. نحوه‌ی کار این پارتیشن‌ها شبیه به نمونه کشویی است و می‌توان به راحتی آن‌ها را در قسمت از اداره و محیط نصب و استفاده کرد. به وسیله‌ی این پارتیشن‌ها می‌توان به راحتی فضای چند منظوره را به دست آورد و بیشترین استفاده را از آن برد.

 

پارتیشن اداری چرخ دار:

این مدل از پارتیشن‌ها، به صورت چرخ دار ساخته می‌شوند تا در صورت نیاز باز و بسته شوند. یکی از مهم‌ترین مزایای این پارتیشن‌ها، قابلیت جابجایی آنها است. به دلیل چرخ دار بودن این نمونه، می‌توان به راحتی آن را جابجا کرد و در قسمت از فضا که دوست دارید قرار دهید. باز و بسته کردن آن‌ها به راحتی انجام می‌شود.

 

انواع مدل پارتیشن اداری بر اساس جابجایی:

اگر بخواهیم پارتیشن‌های اداری را به صورت کلی و جامع تقسیم بندی کنیم، می‌توانیم آن‌ها را به دو دسته‌ی ثابت و متحرک تقسیم کرد. این تقسیم بندی به صورت کلی و بر اساس قابلیت جابجایی است که می‌توان با توجه به این ویژگی مدل‌های مختلفی از پارتیشن را طراحی کرد.

راهنمای خرید پارتیشن اداری

 

پارتیشن‌های ثابت:

این نوع پارتیشن‌ها به گونه‌ای ساخته می‌شوند که نمی‌توان آن‌ها را جابجا کرد و باید برای همیشه به صورت ثابت در جایگاه خود قرار داشته باشند. این پارتیشن‌ها به زمین پیچ و نصب می‌شوند تا ثبات آن بیشتر شود. این پارتیشن‌های ثابت را می‌توان به صورت بلند و کوتاه طراحی کرد. نمونه‌ی بلند آن به سقف نیز پیچ می‌شود اما نمونه‌ی کوتاه آن به سقف نمی‌رسد و تنها کف آن به زمین متصل است.

 

پارتیشن متحرک:

نوع دیگری از پارتیشن‌ها به صورت متحرک یا شناور ساخته می‌شوند تا در صورت نیاز بتوان آن‌ها را جابجا کرد. این پارتیشن‌ها را می‌توان با تغییر دکوراسیون و صندلی اداری به راحتی جابجا کرد و یا در صورت نیاز آن‌ها را باز و بسته کرد. اگر در شرکت‌ها و اداره‌ها بخواهند به صورت موقت اقدام به جداسازی فضا کنند، می‌توانند از این پارتیشن اداری استفاده کنند. این پارتیشن‌ها را می‌توان از هر جنسی ساخت تا تنوع آن بیشتر شود. از مهم‌ترین مزایای پارتیشن اداری متحرک، می‌توان به قابلیت باز و بسته شدن آن اشاره کرد.

 

مهمترین نکات خرید پارتیشن اداری برای دفتر کار:

خیلی از افراد دوست دارند محیط کار شیک و کاربردی داشته باشند و فضای دفتر کار خود را تقسیم بندی کنند، از این رو استفاده از پارتیشن اداری گزینه‌ ای بسیار مناسب می‌ باشد. قبل از خرید پارتیشن اداری باید به مواردی توجه کنید و نکاتی را رعایت کنید تا بتوانید بهترین انتخاب و خریدی خوب داشته باشید. مهمترین نکات خرید پارتیشن اداری به شرح زیر است:

کاربرد و هدف استفاده از پارتیشن اداری:
قبل از انجام هر کاری شما باید هدف و مقصود خود را از جداسازی فضای دفتر کار مشخص کنید. باید بدانید که این پارتیشن را برای جداسازی فضای کارمندان لازم دارید و یا برای جداسازی اتاق مدیریت. زمانی که نوع کاربرد و استفاده پارتیشن مشخص باشد، می‌توانید بهترین و مناسبترین آن را انتخاب و خریداری نمایید.
 

نوع و جنس پارتیشن اداری:
یکی از موارد مهم انتخاب نوع پارتیشن است. شما با توجه به کاربرد و همچنین محیط کار خود باید مناسب ترین جنس را انتخاب کنید. از انواع پارتیشن می‌ توان به پارتیشن شیشه ای فریم لس، پارتیشن اداری چوبی، پارتیشن با جنس آلومینیوم و پارتیشن MDF اشاره کرد. برای مثال اگر قصد دارید محیط و فضاهای دفتر کار خود را برای کارمندان جداسازی کنید و همزمان بر کار آنها نیز نظارت کنید پارتیشن شیشه ای می‌ تواند بهترین گزینه باشد. پارتیشن شیشه ای اداری این امکان را می‌ دهد که یک فضای خصوصی ایجاد گردد و مدیران نیز بتوانند رفتار و حرکات کارمندان را ببینند.
همچنین اگر می‌ خواهید فضایی خصوصی‌ تر و بدون دید ایجاد کنید، می‌ توانید از پارتیشن اداری شیشه ای مات و یا پارتیشن‌ های آلومینیوم و ام دی اف بهره بگیرید.
 

ابعاد و اندازه پارتیشن اداری:
قبل از خرید پارتیشن اداری باید از اندازه دقیقی که مورد نیاز شما است باخبر باشید. ابتدا باید محیط و فضایی که قرار است جداسازی شود را اندازه بگیرید و سپس با توجه به تعداد فضاهای مورد نیاز و ابعاد اتاق پنل‌ هایی با اندازه درست خریداری کنید. به خاطر اینکه دفاتر کار از اندازه و فضاهای متفاوتی نسبت به یکدیگر برخوردارند بهتر است با کارشناسان این حوزه مشورت کنید و از آنها برای اندازه گیری دقیق کمک بگیرید.
 

طرح و رنگ پارتیشن اداری:
یکی از موارد مهم در خرید پارتیشن اداری برای محیط و فضاهای دفتر کار انتخاب طرح و رنگ درست و مناسب است. طرحی که برای پارتیشن اداری انتخاب می‌ کنید، باید با محیط کار، رنگ دیوارها، تجهیزات، مبلمان و سایر المان‌ ها و فاکتورهای حاضر در محل همخوانی داشته باشد. انتخاب طرح و رنگ درست باعث افزایش زیبایی و جذابیت محیط کار شما خواهد شد. این زیبایی و جذابیت هم در مخاطبان و مراجعان تاثیر گذار است و هم باعث ایجاد حس خوب و آرامش بخش برای کارمندان می‌ گردد.
 

نوع کسب و کار:
نوع کسب و کار شما تا حد زیادی می‌ تواند در انتخاب و خرید پارتیشن اداری تاثیر گذار باشد. برای مثال یک شرکت تبلیغاتی باید از پارتیشن‌ هایی با طرح‌های رنگی و متناسب با بحث تبلیغات استفاده کند. شرکت‌ های خصوصی مانند شرکت‌های بازرگانی می‌ توانند جداسازی فضای دفتر کار خود را متناسب با دیزاین و دکوراسیون داخلی خود در نظر بگیرند و از پارتیشن‌ های شیشه ای استفاده کنند.
یا اگر شرکت شما تامین کننده محصولات و کالاهای چوبی است، می‌ توانید از پنل‌ های چوبی با طرح و نقش‌های زیبا برای پارتیشن بندی فضای دفتر کار استفاده نمایید.
 

نوع قرارگیری پارتیشن اداری:
مدل قرار گرفتن پنل‌ های پارتیشن می‌ تواند تاثیر زیادی در انتخاب آنها داشته باشد. شما باید با توجه به فضایی که در اختیار دارید، بهترین مدل را انتخاب کنید تا به نحوی درست قرار بگیرند و کاربردی و جذاب باشند. برای مثال می‌ توانید از پنل‌ های شیشه ای، پارتیشن‌ های آکاردئونی، کشویی، ریلی و ... استفاده کنید.

 

مزایای پارتیشن اداری:

مقرون به صرفه:
شکی نیست که برای تقسیم کردن فضاهای اداری پارتیشن مقرون به صرفه‌ترین راه به شمار می‌رود. این دیوارهای موقت به خصوص برای آن دسته از مشاغل که اجاره نشین هستند و ناگزیر با تغییر مکان روبه رو هستند بسیار سودمند است. در بعضی موارد حتی می‌توان از این لوازم در محیط جدید هم استفاده کرد. کارایی یک محیط اداری با پارتیشن به چند برابر افزایش پیدا می‌کند.

 

کارایی:
کسب و کارها هر لحظه در حال تغییر است، شیوه انجام آن در محیط اداری، تعداد کارمندان و بخش‌ها کوچک یا بزرگ می‌شوند. پارتیشن اداری این امکان را به شما می‌دهد که همگام با تغییرات سازمانی بهترین و راحت‌ترین محیط را برای کارمندان خود فراهم کنید. قابلیت نصب و جدا کردن قطعات پارتیشن کمترین زمان را به خود اختصاص می‌دهد.

 

حفظ حریم خصوصی:
یکی از تاثیرات غیر قابل چشم‌پوشی پارتیشن ایجاد حریم خصوصی برای هر کدام از کارمندان است. همچنین ایجاد محیطی برای کنفراس و جلسات که احتیاج به فضای خصوصی‌تر دارد. برای بهترین نتیجه این پارتیشن‌ها را از نوع ضد صدا ( soundproof ) انتخاب کنید.

 

زیبایی شناسی:
شاید باور این موضوع سخت باشد اما پارتیشن یکی از المان‌های زیبایی و شیک در دکوراسیون اداری محسوب می‌شود. با طرح‌ها، سبک‌ها و متریال متفاوتی که وجود دارد می‌توانید دکوراسیون اداری خود را ارتقا دهید. می‌توانید لوگوی برند یا سازمان خود را بر روی پارتیشن‌ها حک کنید، حتی می‌توانید با رنگ سازمانی خود تزیین کنید و هویت کاری خود را به یک مرحله بالاتر سوق دهید.

 

نور:
نور یکی از المان‌های مهم در طراحی دکوراسیون اداری به شمار می‌رود که پارتیشن‌های اداری شیشه‌ای این نیاز را به خوبی پوشش می‌دهد. در مقابل این پارتیشن‌های چوبی نور کمتری تامین می‌کنند، اما به واسطه انتخاب رنگ روشن هم به میزانی این کمبود نور جبران می‌شود. نور طبیعی باعث افزایش انرژی مثبت در میان کارمندان می‌شود.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
تشک مواج ضد زخم بستر + کاربرد
زخم بستر به قسمتی از بدن که دچار آسیب پوست و بافت شده باشد گفته می شود. دلیل عمده وقوع همچین آسیب هایی، نشستن و یا دراز کشیدن در یک حالت برای مدت طولانی می باشد.
ادامه مطلب >
فشارسنج مچی چیست + نحوه استفاده
فشارسنج مچی برای اندازه گیری فشارخون غیرتهاجمی و تعیین فشارخون شریانی بزرگسالان مناسب است. بیشتر فشارسنج های امروزه میتوانند خیلی سریع و راحت فشار را اندازه گیری کرده و نتایج آن ذخیره کنند.
ادامه مطلب >
طرز استفاده از تب سنج کودک + معرفی انواع تب سنج کودک
با این که غالباً شما با لمس کردن پیشانی نوزاد می توانید متوجه بالا رفتن دمای بدن او شوید اما فقط به کمک یک ترمومتر یا تب سنج می توان میزان بالا بودن دمای بدن را تعیین کرد. حتی اگر کودک شما احساس کند ...
ادامه مطلب >
چسب لیفت بینی چیست + کاربرد و نحوه استفاده
بینی زیبا آرزوی بسیاری از افراد است و سبب افزایش اعتماد به نفس در افراد میشود ولی به دلایل مختلف مثل ترس از عمل جراحی و یا بیهوشی یا مشکلات سیستمیک بدن و یا مشکلات خاص همه به سمت جراحی نمیروند.
ادامه مطلب >
بهترین ماساژورهای دستی ارزان قیمت برای صورت، بدن و سر
کارمندانی که در روز به مدت زیادی پشت میز خود بر روی صندلی می نشینند باعث می شود درد زیادی را در کمر، کتف، گردن، شانه و… مشاهده کنند. به همین دلیل باید از ماساژ و دستگاه های ماساژور نیز استفاده کنند. ...
ادامه مطلب >
آموزش نحوه گرفتن صحیح فشار خون با دستگاه فشارسنج دیجیتالی
فشار خون بیماری است که بدون هیچ نشانه و علائمی است پس لازمه فهمیدن مقدار فشار خون چیزی جز اندازه گرفتن فشار خون با دستگاه فشارسنج نیست.
ادامه مطلب >
بادکش درمانی چیست + بررسی فواید و نحوه انجام
از آنجایی که امروزه طب سنتی یا همان طب مکمل از محبوبیت خاصی برخوردار است و افراد زیادی به این نوع درمان علاقه داشته و از روش های طب سنتی نتیجه گرفته اند.
ادامه مطلب >
چطور فشار خون را با فشارسنج عقربه ای در منزل بگیرم؟
همه افراد با افزایش سن و رسیدن به دوره میانسالی احتمال مبتلا شدن به فشار خون بالا را خواهند داشت اما پیش از این دوران ، بین ۳۰ تا ۵۰ سال ، تفاوتهایی را در بین آقایان و خانمها میتوان مشاهده کرد .
ادامه مطلب >
تشک برقی چیست + فواید و عوارض
وسیله ای که موجب خواب راحت تر و احساس بهتر بشود، فقط برای افرادی که بیمار هستند یا کمر درد دارند مفید نیست. در این نوشته سعی می کنیم به بررسی و بازنگری ساده از تشک برقی و فواید آن بپردازیم.
ادامه مطلب >