شنبه, 23 فروردین,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

چطور ته چین اسفناج و مرغ مجلسی و لذیذ درست کنم؟


چطور ته چین اسفناج و مرغ مجلسی و لذیذ درست کنم؟

ته چین یک غذای مجلسی و فوق‌العاده خوشمزه ایرانی است که با استفاده از ترکیب ماست، برنج، زعفران و تخم مرغ و انواع گوشت و سبزیجات تهیه می‌شود و عطر دلچسب و ظاهر زیبای آن هر فردی را به خود جذب می‌کند. این غذا به روش‌های مختلف و با استفاده از مواد متفاوتی تهیه می‌شود، اما ته چین اسفناج و مرغ مجلسی یکی از لذیذترین و مقوی‌ترین انواع ته چین است که شاید کمتر کسی آن را امتحان کرده باشد

 

 

زمان تقریبی پخت و تهیه غذا: ۲ ساعت و ۴۵ دقیقه          مواد لازم برای ۶ نفر

مواد لازم برای ۶ نفر

روغن زیتون: ۹۰ میلی لیتر

پیاز خلالی خرد شده: ۲ عدد

سیر له شده: ۴ حبه

زنجبیل تازه رنده شده: یک تکه ۲ سانتی متری

زیره: ۵/۱ قاشق چای خوری

هل: ۸ عدد

پودر دارچین: ۲ قاشق چای خوری

ران مرغ بدون استخوان: ۱ کیلوگرم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

زرشک خشک: ۳۵ گرم

اسفناج ریز: ۱۵۰ گرم

جعفری خرد شده: ۱۰ گرم

گشنیز: ۱۰ گرم

برنج: ۵۰۰ گرم

تخم مرغ: ۱ عدد به اضافه ۲ عدد زرده

ماست یونانی: ۲۵۰ گرم

زعفران آسیاب شده: یک قاشق مربا خوری

کره: ۵۵ گرم

خلال پسته: ۲۵ گرم

خلال بادام یا بادام کامل (اختیاری) به مقدار لازم

طرز تهیه

 

مرحله اول ته چین اسفناج و مرغ

 

 

برای تهیه ته چین اسفناج و مرغ ابتدا برنج را بشویید و اجازه دهید برای ۲ تا ۸ ساعت خیس بخورد. سپس یک تابه بزرگ را روی گاز قرار دهید و ۲ قاشق غذاخوری روغن درون ماهیتابه بریزید تا با شعله متوسط گرم شود. بعد از داغ شدن روغن پیازهای خلالی شده را به آن اضافه کنید. پیازها را چند بار هم بزنید تا نرم و کمی طلایی شوند. بعد از ۲۰ دقیقه سیر له شده، زنجبیل، زیره، هل و دارچین را به پیاز اضافه کنید و برای ۲ دقیقه خوب با پیاز مخلوط کنید.

 

مرحله دوم

حال مرغ‌هایی را که به خوبی خرد کرده‌اید به پیاز داغ اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و برای ۵ دقیقه تفت دهید. سپس مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید با شعله کم و درب بسته مرغ‌ها برای مدت ۳۰ دقیقه به خوبی پخته شوند. بعد از اینکه مرغ‌ها پخت و آب آن بخار شد، آن را درون یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.

 

مرحله سوم

 

 

در این مرحله از تهیه ته چین اسفناج و مرغ ۲۰ گرم زرشک را داخل ماهیتابه‌ای که کمی روغن دارد، بریزید و برای چند دقیقه با حرارت متوسط بپزید. حال برگ‌های اسفناج را داخل یک ماهیتابه با مقداری روغن بریزید و اجازه دهید پخته شوند. اگر اندازه برگ اسفناج‌ها بزرگ است، آن‌ها را با چاقو کمی خرد کنید. اسفناج‌ها را داخل قابلمه بریزید و بعد از اینکه پخت حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا خنک شود.

 

مرحله چهارم

 

 

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و اجاره دهید خوب گرم شود. سپس یک قابلمه را پر از آب کنید و مقداری نمک به آن اضافه کنید اجازه دهید که آب بجوشد. سپس برنج را که از قبل در آب خیسانده بودید به آب جوش اضافه کنید. بعد از اینکه برنج کمی قد کشید و برای آبکشی آماده شد، آن را آبکش کنید و کمی زیر آب سرد بگیرید تا نشاسته اضافی آن خارج شود. در این مرحله یک کاسه بزرگ بردارید و تخم مرغ، دو زرده تخم مرغ، ماست، زعفران آب شده، روغن زیتون، نصف قاشق چای خوری دارچین و مقداری نمک را با هم ترکیب کنید و کمی بزنید. سپس برنج را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

 

مرحله پنجم ته چین اسفناج و مرغ

 

 

حال در قابلمه یا قالبی‌ که قصد دارید ته چین اسفناج و مرغ را آماده کنید، ۲ قاشق روغن بریزید و آن را در تمام سطح قابلمه پخش کنید. دو سوم مخلوط برنج و تخم مرغ‌ها را داخل قابلمه بریزید و به طور یکنواخت در کف آن پخش کنید و تقریباً تا ۴ سانتی متر از کناره‌های قابلمه فشار دهید. سپس مخلوط مرغ و پیاز و اسفناج‌ها را به آن اضافه کنید و به خوبی فشار دهید تا در سطح قابلمه پخش شوند. مقدار باقی مانده برنج را روی مرغ‌ها بریزید و باز هم محکم فشار دهید و با پشت قاشق سطح برنج را صاف کنید. حال کره‌ها را به مربع‌های کوچک تقسیم کنید و قابلمه یا قالب را با فویل به خوبی بپوشانید و برای مدت ۴۵ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید.

 

مرحله ششم

بعد از اینکه ۴۵ دقیقه تمام شد، فویل را از روی قالب جدا کنید و اجازه دهید ۳۵ دقیقه دیگر غذا بدون فویل در فر قرار بگیرد تا کنا‌ره‌های آن طلایی شود. بعد از آن غذا قالب را از فر بردارید و اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه خنک شود. یک بشقاب گرد و بزرگ انتخاب کنید و آن را روی قالب بگیرید و قالب را برعکس کنید. سپس زرشکی را که از قبل آماده کرده بودید به همراه خلال پسته و بادام روی ته چین اسفناج و مرغ بریزید و آن را با مقداری برگ جعفری تزئین و سرو نمایید.

 

نکاتی که باید در مورد ته چین اسفناج و مرغ مجلسی بدانید

*می‌توانید برای تهیه ته چین اسفناج و مرغ به جای مرغ از گوشت گوسفندی یا گوساله ریش ریش یا چرخ کرده استفاده کنید و ته اسفناج و گوشت چرخ کرده داشته باشید.

*برای خوش‌طعم‌تر شدن ته چین اسفناج و مرغ مجلسی می‌توانید مقداری آلو نیز به آن اضافه کنید و آن را روی اسفناج‌ها و داخل برنج قرار دهید.

 

 

*می‌توانید به جای مرغ مرغی ز مرغ به صورت ریش شده و یا تکه‌ای نیز استفاده کنید.

*هیچ‌گاه برای تهیه ته چین از ماست خیلی ترش و ماست آبکی استفاده نکنید.

*اگر ته چین را روی گاز می‌پذیرد، بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید.

*این ته چین را می‌توانید بدون تخم مرغ نیز تهیه کنید و در این صورت ته دیگ شما ترد می‌شود و بافتی متفاوت خواهد داشت.

*ته چین اسفناج گرگانی بدون گوشت و مرغ به صورت گیاهی تهیه می‌شود.

*ته چین اسفناج مازندرانی یا شمالی با رب انار و مرغ درست می‌شود.

*ته چین اسفناج گرمساری همان ته چین اسفناج و بادمجان است و برای ته دیگ هم از سیب زمینی یا کدو حلوایی استفاده می‌کنند.

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
طرز تهیه ته چین اسفناج شمالی طرز تهیه ته چین مرغ طرز تهیه ته چین اسفناج با رب انار طرز تهیه ته چین اسفناج با گوشت طرز تهیه ته چین اسفناج بدون گوشت ته چین مرغ مجلسی ته چین اسفناج و بادمجان ته چین اسفناج بدون گوشت و مرغ طرز تهیه ته چین اسفناج و مرغ مجلسی ته چین اسفناج و گوشت ته چین اسفناج گیاهی ته چین اسفناج گرگانی ته چین مرغ و اسفناج به خانه برمی گردیم ته چین اسفناج و مرغ مجلسی ته چین اسفناج مازندرانی ته چین مرغ ساده ته چین اسفناج با رب انار ته چین مرغ و بادمجان ته چین آلو اسفناج و مرغ ته چین اسفناج و مرغ ته چین مرغ و اسفناج در فر ته چین مرغ و بادمجان و اسفناج ته چین مرغ و اسفناج و قارچ دستور پخت ته چین مرغ و اسفناج ته چین اسفناج با مرغ و قارچ طرز تهیه ی ته چین مرغ و اسفناج ته چین مرغ برای ۴ نفر طرز تهیه ته چین مرغ ساده ته چین مرغ برای ۸نفر ته چین مرغ در فر عکس ته چین مرغ طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر تصویری ته چین مرغ ساده بدون ماست ته چین مرغ در قابلمه ته چین مرغ برای دو نفر ته چین مرغ جواد جوادی ته چین مرغ و بادمجون ته چین مرغ بدون فر ته چین مرغ روی گاز ته چین مرغ بدون ماست ته چین مرغ

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
اعضای هیئت مدیره جدید ایران کیش چه کسانی هستند؟
جلسه معارفه اعضای هیئت مدیره شرکت کارت اعتباری ایران کیش با حضور عباس ابراهیمی معاون سرمایه گذاری بانک تجارت برگزار شد.
ادامه مطلب >
تورم حداقلی پیامد حذف ارز ترجیحی
یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: حذف ارز ترجیحی اگر درست مدیریت شود تورم حداقلی به دنبال دارد، اما اگر درست مدیریت نشود، تورم غیرقابل کنترل می‌شود.
ادامه مطلب >
چرا مرغ را قبل از پخت نباید شست؟
شستشوی مرغ قبل از طبخ آن می تواند خطرات جدی را به همراه داشته باشد، در ادامه از خطرات جدی و عوارض شستشوی مرغ قبل از طبخ آن مطلع خواهید شد. پژوهشی جدید نشان می‌دهد بر خلاف عادت معمول، مرغ‌ را نباید قب...
ادامه مطلب >
راهنمای خرید ظروف آرکوپال
ظروف آرکوپال بسیار متنوع هستند و از ظرف های دیگر سبک تر اما استحکام و طول عمر بالایی دارند. نکاتی وجود دارد که باید هنگام خرید ظروف آرکوپال خوب و مناسب به آن ها توجه کنید.
ادامه مطلب >
ملایر، شهری که در فهرست جهانی صنایع دستی ثبت شده‌
رئیس اداره میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی شهرستان ملایر گفت: به گفته مدیران ارشد وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، این شهرستان موفق‌ترین تجربه‌ شهر جهانی در کشور است و در کمتر شهری از شه...
ادامه مطلب >
با رفاه و آسایش کسی دانشمند نمیشود
شکست نخوری، نمی‌آموزی و اگر نیاموزی، هرگز تغییر نخواهی کرد!
ادامه مطلب >
چطور کارت واکسن الکترونیک خود را دریافت کنیم؟
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با صدور اطلاعیه ای، نحوه دریافت کارت رایگان دیجیتال واکسن کرونا برای مسافران خارج از کشور و افراد داخل کشور را تشریح کرد.
ادامه مطلب >
آشنایی با مفهوم درخت زندگی
درخت زندگی یک نماد است، نمادی که قرار است نشان دهنده ی مفهوم زندگی و ابعاد مختلف آن باشد. این درخت زندگی نشان می دهد که اتفاقات و وقایع موجود در زندگی به یکدیگر متصل اند و به هم ربط دارند.
ادامه مطلب >
بررسی فروشگاه اینترنتی کالا اکسیر
در عصر حاضر با توجه به افزایش روز افزون مشغله‌های کاری و مشکلات شهرنشینی مثل آلودگی هوا و ترافیک و همچنین کمبود زمان، افراد به دنبال روش‌هایی هستند که قادر باشند سریع و مطمئن کالاهای مورد نیاز، بخصوص...
ادامه مطلب >