پنجشنبه, 13 شهریور,1404
آدرس ایمیل
info[@t]beh-zone.ir

دلیل خوابیدن پف کیک چیست؟


دلیل خوابیدن پف کیک چیست؟

یکی از مشکلاتی که در زمان پخت کیک خوابیدن پف کیک است که با آن مواجه می شویم و آن هم به علت رعایت نکردن نکته های کوچکی است که در این مطلب گفته شده است.

دلیل خوابیدن پف کیک چیست؟

زیاد بودن مقدار بیکینگ پودر

چنانچه کیکتان پف زیادی کند، ولی پس از بیرون آوردن از فر پف آن می‌خوابد، یکی از مهم‌ترین دلایل آن زیاد بودن مقدار بیکینگ پودر است.

 

برای پخت هر نوع کیکی بیکینگ پودر نیاز است و باید بیکینگ پودر سالم باشد. ولی مقدار آن نیز بسیار اهمیت دارد. بیکینگ پودر باید به مقدار لازم ریخته شود، نه زیاد و نه کم، چنانچه کم بریزید کیکتان پف لازم را نمی‌کند و بافت سفت می‌گیرد. چنانچه زیاد باشد کیک پف کاذب می‌کند و پس از خارج کردن از فر پف کیک می‌خوابد.

 

شوک وارد کردن به کیک

برای پیشگیری از خوابیدن پف کیک لازم است که پس از پخت به کیک شوک وارد نشود.

 

چنانچه کیک را پس از پخت سریع از فر بیرون بیاورید، در حالی که هنوز بسیار داغ است و در محیط آشپزخانه به ویژه وقتی هوا سرد است، بگذارید، به کیک شوک وارد می‌شود و پف آن می خوابد.

 

برای اینکه این اتفاق نیفتد هنگامی که کیک پخت و فر را خاموش کردید، ۵-۶ دقیقه کیک داخل فر بماند تا به تدریج دمای آن پایین بیاید. بعد نیز قدری در فر را نیم باز بگذارید تا کیک آرام آرام سرد شود و بعد که حرارت افتاد آن را از فر بیرون بیاورید و از قالب خارج کنید.

 

رقیق بودن خمیر کیک

چنانچه مقدار آرد دستور کیکتان کم باشد یا مقدار بیشتر از مایعات و مواد تر مثل: روغن، شیر، گلاب و تخم مرغ استفاده کنید. مواد کیک شل و رقیق می‌شود. این آبکی بودن زیاد مواد کیک باعث پف کاذب در کیک می‌شود و پس از پخت پف کیک می‌خوابد.

 

پس تلاش کنید از دستورات مطمئن و امتحان شده استفاده کنید.

 

استفاده زیاد از شکر

استفاده زیاد از شکر پف کیک را کاهش می دهد، باید در مقدار استفاده از شکر توجه شود.

 

پخت کامل کیک

چنانچه کیک را پیش از اینکه فر را خاموش کنید، امتحان نکنید که به طور کامل پخته یا نه و وسط کیک خمیری باشد، پف کیک می خوابد. زیرا بافت کیک هنوز منسجم نشده و کیک آرام آرام پایین می ‎آید و حالت به هم چسبیده و خمیری پیدا میکند.

 

برای همین همیشه پیش از خاموش کردن فر با یک خلال دندان یا یک کارد به وسط کیک بزنید، در صورتیکه چیزی به آن نچسبید یعنی کیک به طور کامل پخته است.

 

کم یا زیاد بودن مقدار آرد

چنانچه مقدار آرد کم باشد نسبت آرد به مواد رقیق کیک کم باشد مایه کیک رقیق می شود و سبب می شود کیک درون فر پف کند اما به محض بیرون آوردن آن پف آن می خوابد.

 

باز کردن در فر

یکی دیگر از دلایل مهم خوابیدن پف کیک این است که: در هنگام پخت کیک در فر، توستر یا ماهیتابه را باز کنید. در این صورت نیز هوای سرد بیرون به کیک می‌خورد به کیک شوک وارد می‌شود و پف کیک می‌خوابد.

 

تا زمانی که بوی کیک بلند نشده و ۴۰ دقیقه از زمان پخت نگذشته به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.

 

مخلوط کردن زیاد سفیده به مواد

زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است.  

 

امتیاز شما به این مطلب چنده؟
چه زمانی کیک را از فر بیرون بیاوریم علت خوابیدن پف کیک یزدی علت خمیر شدن کیک علت خوابیدن پف کیک در توستر خوابیدن پف کیک بعد از پخت نی نی سایت کیک اسفنجی جدید فوت و فن پف کیک علت خوابیدن پف نان دلیل خوابیدن پف کیک چیست کیک اسفنجی با پف زیاد علت خوابیدن پف کیک نی نی سایت بعد از پخت کیک چه باید کرد علت خوابیدن پف کیک در کیک پز برقی علت پف نکردن کیک در سولاردام علت سفت شدن کیک اسفنجی دلیل خوابیدن پف کیک بعد از پخت دلیل خوابیدن پف کیک شیفون دلیل خوابیدن پف کیک خانگی دلیل خوابیدن پف کیک در کیک پز دلیل خوابیدن پف کیک بعد پخت دلیل خوابیدن پف کیک چیه دلیل خوابیدن پف وسط کیک دلیل خوابیدن پف کیک یزدی دلیل خوابیدن پف کیک بعد از پختن دلیل خوابیدن پف کیک خوابیدن پف کیک بعد از پخت خوابیدن پف کیک خوابیدن پف کیک در فر خوابیدن پف کیک بعد پخت خوابیدن پف کیک اسفنجی خوابیدن پف کیک داخل فر خوابیدن پف کیک بعد از پختن خوابیدن پف کیک پس از پخت علت خوابیدن پف کیک علت خوابیدن پف کیک اسفنجی خوابیدن پف کیک

نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است

نام شما
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظرات


بیشتر بخوانید
آشنایی با درب‌ اتوماتیک و کرکره‌برقی فروشگاهی
کرکره برقی یا کرکره برقی اتوماتیک را امروزه می توان یکی از ساخته هایی دانست که با وجود ساختار ساده اش توانسته در سهولت زندگی نقش مهمی ایفا کند. از دهه ها قبل افراد برای حفاظت و راحتی بیشتر محیط زندگی...
ادامه مطلب >
چطور برای سایت‌های پر بازدید، سرور مجازی انتخاب کنیم؟
اگر بازدید سایت شما افزایش یافته  و یا قصد ارتقا سایت خود را دارید در این مقاله با ما همراه باشید تا نکات لازم جهت بررسی و انتخاب مناسب ترین فضای میزبانی را مرور کنیم.
ادامه مطلب >
با انواع تجهیزات و تاسیسات ساختمان آشنا شوید
تاسیسات ساختمانی یکی از بخش‌های مهم و کلیدی در هر ساختمان است، تاسیسات ساختمانی به معنای استفاده مطلوب از کلیه امکانات تاسیساتی و مهندسی است.
ادامه مطلب >
اوت میل (خوشمزه‌ترین خوراکی‌ها با پایه جو دوسر)
اوت میل در واقع ترکیب جو دوسر با آب یا شیر است که می‌توان آن را هم به صورت پخته شده و هم به صورت خیساندن به مدت یک شب در شیر یا آب تهیه کرد.
ادامه مطلب >
نکات کاربردی درباره عکاسی پرتره
عکاسی پرتره یکی از جذاب ترین ژانرهای عکاسی است که امروزه در بین مردم رایج شده است. اما همانطور که هر یک از ژانرهای هنری تکنیک ها و ترفندهای منحصر به فرد دارد این نوع سبک عکاسی نیز دارای ترفندهای های ...
ادامه مطلب >
انواع بلیط هواپیما را بیشتر بشناسید
بلیط هواپیما به سندی کاغذی و یا دیجیتال گفته می‌شود که توسط یک آژانس هوایی و یا ایرلاین صادر می‌شود که هویت مسافر را تایید می‌کند.
ادامه مطلب >
راهکارهایی موثر و کاربردی برای سحرخیز شدن
امروزه با تغییر در شرایط زندگی ها معمولا افراد شب ها دیر می خوابند و صبح هم دیر بیدار می شوند اما چگونه میتوان سحرخیز شد؟
ادامه مطلب >
علل دخیل در بروز سرطان سینه در بانوان
سرطان سینه یا پستان یکی از شایع ترین سرطان‌ها در بین خانم هاست و علائم هشداردهنده ای دارد که خانم ها باید به آن توجه کنند.
ادامه مطلب >
کدام نوع وال پست بهتر است؟ فلزی یا گالوانیزه؟
وال پست که معمولا از نبشی ساخته می شود همانند یک ساپورت عمودی یا افقی در دیوار عمل می نماید. وظیفه اصلی وال پست توزیع صحیح نیروهای وارد بر دیوار می باشد. نیروهایی از قبیل نیروهای ناشی از وزش باد و هم...
ادامه مطلب >